Home Mozaik ‘Uhvatila sam dečka s drugom djevojkom: Bez prestanka joj je radio ovo’

‘Uhvatila sam dečka s drugom djevojkom: Bez prestanka joj je radio ovo’

154
0

Prije četiri mjeseca počela sam izlaziti s muškarcem za kojeg sam znala da izlazi s nekoliko različitih žena. Iako sam znala na što pristajem, okončala sam stvari. Tada je rekao da bi razmislio o tome da bude samo sa mnom u vezi, ali da će mu sigurno nedostajati zabava – napisala je jedna djevojka za stručnjaka portala Metro.

Rekla mu je da se vrati kad bude spreman za vezu i sada i sada je ne želi ostaviti na miru, iako ona više ne želi vezu s njim.

Uhvatila sam ga kako se seksa s drugim djevojkama. U glavi joj je prava zbrka i ne zna što učiniti pa za savjet pita stručnjaka Ruperta Smiha.

– On je konačno spreman za obvezu, a ti se bojiš. Pa je li bio privlačniji kad je bio nedostupan? Ili ste zabrinuti da će vas izdati? Iako ste bili jasni oko svojih potreba, poznajete se tek kratko vrijeme i možda još uvijek niste sigurni što njegove riječi zapravo znače.

Stoga je možda najbolje odgoditi sve obveze dok oboje ne budete spremni. Zapitajte se: je li vam on bio najzabavniji dečko u životu? Ako nije, zašto bi pristao na nešto manje od toga? – odgovorio joj je Smith.

Previous articleOva djevojka radi samo jednu stvar kad zavede muškarca: Ostaju zapanjeni kad to pokaže pred svima (VIDEO)
Next articleHrvatski vojnik umro nakon trčanja

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here