Home Mozaik Ova djevojka radi samo jednu stvar kad zavede muškarca: Ostaju zapanjeni kad...

Ova djevojka radi samo jednu stvar kad zavede muškarca: Ostaju zapanjeni kad to pokaže pred svima (VIDEO)

92
0

Lili Magno djevojka je koja je sudjelovanjem u reality showu izazvala opću pomamu diljem svijeta, a ljudi joj uglavnom čestitaju.

Zbog pandemije koronavirusa, koja traje već treću godinu, mnogi su zaboravili kako izgledaju prvi susreti i partyji uživo jer su bili prisiljeni ostati kod kuće i izbjegavati javna, posebice masovna okupljanja. Posebno je to na svojoj koži osjetila mlada Amerikanka Lili Magno (25) koja je s 13 godina doživjela nesreću vozeći skejtbord zbog čega je ostala bez prednjih zuba. Zbog problema s desnima taj nedostatak još nije regulirala, ali se naviknula na protezu koju nosi godinama.

Tijekom pandemije odvikla se od izlazaka s muškarcima, no sada, kada su mjere u svijetu drastično pooštrene, suočila se s teškim izazovom – diskriminacijom od strane pripadnika jačeg spola.

– Kad izađem na spoj, ne šminkam se previše jer ne želim da se nekome sviđam zbog nečega što zapravo nisam. U svom životu želim partnera koji će me voljeti zbog mene same, a ne zbog nečeg drugog ili lažne slike o meni – počinje svoju priču ova mlada žena za emisiju “Truly” koja je nešto poput reality showa.

Prema njezinim riječima, uvijek se pojavljuje na sastancima sa zubima.

– Odlučila sam muškarcima dati priliku da me vide sa zubima i da ostave prvi dojam, jer sumnjam da bi itko uopće nastavio razgovor sa mnom da me vidi onakvu kakva stvarno izgledam na početku. Tada sam odlučio da ću u nekom trenutku razgovora, obično kad stigne hrana, jednostavno skinuti protezu i ostati bez zuba. Da im se i dalje sviđala, nastavili bismo se viđati. Ali da nije tako, to bi već u startu bio kraj – otkrila je mlada, hrabra žena.

Dodala je, međutim, da njezina dosadašnja iskustva nisu ohrabrujuća.

– Događalo se da su muškarci bili toliko zgroženi da sam po izrazu lica mislila da će povratiti. Jedan je i pobjegao. Ipak, opet idem na spoj na slijepo i vjerujem u čuda – priznala je Lili prije susreta koji su zabilježile i kamere popularnog showa.

Društvo joj je bio mladi Jacob (27), za kojeg bi mnoge djevojke rekle da je zgodan. Ne samo da je visok i tamnoput, već ima i upečatljiv stajling. Jakov nosi dugu crnu kosu, kraću stiliziranu bradu, piercing u nosu i neizbježni šešir. Nije imao pojma što će se dogoditi na sastanku s Lily.

Na prvi pogled se činilo da mu se sviđa Lily. Imala je zanimljivu životnu priču, a oduševio ga je podatak da je 6 godina radila kao instruktorica jedrenja, a voli i klizati. Došao je čarobni trenutak kada je stigla hrana i Lily izvadila zube.

– Po izrazu lica vidjelo se da je krajnje zbunjen, iako nije reagirao. On je ipak ostao, čak me i pitao o čemu se radi. Činilo se da ga zabavlja dok sam mu objašnjavao kako sam kao klinac izgubio zube tijekom avanture vožnje skejta. Dogovorili smo se da se opet nađemo i idemo na jedrenje ili na skateboard – optimistično će Lili.

Inače, ima nalog na TikToku na kojem se ne libi pokazati kakva je bez zuba, a čini se da čak i iskreno uživa u tome. Emisija s Jakovom izašla je prije 15 dana pa svi čekaju epilog njihove veze, odnosno odgovor na pitanje:

– Smetaju li muškarcima djevojke bez prednjih zuba ako su zanimljive

Pratitelji kanala podržali su Lili u komentarima, nakon čega su uslijedile salve komplimenata na račun njezine osobnosti kojoj ne može pomoći ni nedostatak zuba. Ostaje za vidjeti što će Jake odlučiti.

Pogledajte i kako je izgledao cijeli njihov izazov na slijepo.

Previous articleVIDEO: Pokušaj žene da se rukuje na ulazu u Westminstersku opatiju postao hit!
Next article‘Uhvatila sam dečka s drugom djevojkom: Bez prestanka joj je radio ovo’

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here