Home Mozaik Upoznali su se, ali je nakon 3 dana ona primila čudno pismo

Upoznali su se, ali je nakon 3 dana ona primila čudno pismo

282
0

Mnogi znatiželjni korisnici na webu ili u novinama nailaze na najvjerojatnije i zbunjujuće vijesti.

Današnji slučaj privlači pozornost upravo zbog svoje neobičnosti. Tema kojom ćemo se baviti je zaista goruća.

Razgovaramo još jednom o ljubavi, osjećaju koji su opjevali pjesnici, kipari, slikari, redatelji, pisci svih vremena i prostora. Romantični ljudi sanjare, nadajući se sretnom kraju baš kao u bajkama. No  stvarnost nam donosi sasvim druga iznenađenja.

Događa se, mnogo češće nego što očekujemo, da se moramo suočiti s ponekad neobičnim situacijama u kojima se s pravom pitamo je li to zaista tako ili su priče izmišljene. O ovom slučaju vam možemo reći da se sve zaista tako desilo.

Muškarac i žena su se upoznali, ali nakon 3 dana ona dobiva neobično pismo. 

U vrijeme sajtova za upoznavanje je vrlo jednostavno stupiti u kontakt. To dobro zna glavna junakinja ove apsurdne priče. Zgodna 32-godišnjakinja, upoznala je mladog i zgodnog dečka u kojeg se ludo zaljubila. Među njima je u krevetu odmah bilo puno strasti. 

No postoji jedan mali, vrlo mali detalj: ona je bila u braku već 4 godine. Tri dana nakon prvog susreta s ljubavnikom, Paola dobiva pismo u kojem se “zbog nezahvalnosti” dovode u pitanje pokloni njezina supruga (imovina i novac). To je utvrđeno presudom Suda u Firenci, koja datira iz 2019.

Za firentinske suce nema sumnje u težinu prevare koju je izvela 32-godišnjakinja. Ona to nije olako prihvatila, žalila se odbacujući krivnju. Međutim, suprug, bogati poduzetnik, je učinio sve da dokaže njenu krivnju. Uz taj preljub je otkrio da ga je ova već prethodno varala s njegovim bratićem.

Nakon što su analizirali razloge žalbene presude, proteklih su dana suci Vrhovnog suda potvrdili oduzimanje imovine supruzi preljubnici. Zaključeno je da je ono što se desilo ukazalo na „zanemarivanje i nedostatak poštovanja prema muževom dostojanstvu”.

Pouka priče? 32-godišnjakinja bi bila nastavila živjeti takvim životom, seleći se iz kreveta u krevet, ali karma je, za one koji u nju vjeruju, drugačije odlučila. Prevarenoj ženi nije ostalo ništa, ni novac ni imovina. Ostala je kratkih rukava.

Previous articleModrićev suigrač iz Reala teško stradao? Svi su se igrači sjatili oko njega VIDEO
Next articlePar hitno hospitaliziran nakon leta s padobranom

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here