Home Mozaik Uznemirujući video: Medo se na samrti osvetio lovcu i smrskao mu lubanju...

Uznemirujući video: Medo se na samrti osvetio lovcu i smrskao mu lubanju (VIDEO)

1483
0

Smrtno ranjeni medvjed osvetio se lovcu (62) u Rusiji i na mjestu ga ubio, javljaju tamošnji mediji Daily Mail. Nestao je 10. lipnja u okrugu Tulun u Irkutskoj oblasti, a tijelo mu je pronađeno dan kasnije, dok je leš zvijeri bio udaljen 50 metara.

Vjeruje se da je neimenovani lovac pucao i ranio grabežljivca s platforme na drvetu. Vjerojatno je mislio da je smeđi medvjed mrtav i da je sišao sa stabla samo da bi ga napali i ubili zadnji atomi snage.

Nesretnom čovjeku je zdrobljena lubanja, a od kandži i očnjaka zvijeri zadobio je i druge ozljede po tijelu. Objavljena je i uznemirujuća snimka tijela koje su pronašli drugi lovci.

– Kada je 62-godišnjak sišao, smrtno ranjeni medvjed ga je napao i ubio. Tijelo životinje pronađeno je 50 metara od mjesta gdje je muškarac poginuo – javila je agencija Interfax.

Regionalni ured ruskog Ministarstva unutarnjih poslova objavio je da je “smrtno ranjeni grabežljivac uspio nanijeti ozljedu od koje je lovac preminuo”.

Napadi medvjeda mogu biti prilično česti u Rusiji, posebno u nacionalnim parkovima.

U lipnju 2021. smeđi je medvjed ubio i napola pojeo 16-godišnjeg dječaka u Nacionalnom parku Jergaki na planinama Sajan prije nego što ga je turist, kojeg je također napao grabežljivac, ubo peronožem u vrat.

Mjesec dana nakon napada, turist Jevgenij Starkov (42) bio je sa grupom koja je počela pakirati svoje šatore kada je medvjed napao. Tri druga kampera užasnuto su promatrala kako njihov prijatelj trga i grize zvijer. Zatim su pobjegli, hodajući sedam sati bez cipela kako bi podigli uzbunu.

Previous articleHrvatska svjetski prvak u rukometu na pijesku!
Next articleTajanstveni slučaj ‘Mršavog Boba’, vanzemaljskog NLO pilota kojeg je uhvatio KGB

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here