Home Najnovije Veselila se bebi koje je očekivala, a onda ju muž ponizio pred...

Veselila se bebi koje je očekivala, a onda ju muž ponizio pred svima: Njegove riječi su je slomile!

333
0

Kad par sazna da čeka dijete, javljaju se mješoviti osjećaji. Radost, uzbuđenje, ali i nervoza i tjeskoba. Međutim, ponekad prevladavaju negativni osjećaji.

Naime, jedan se muškarac nedavno našao u takvoj situaciji, nakon što je otkrio da mu je supruga trudna, unatoč činjenici da je redovito uzimala kontracepciju nakon što su oboje zaključili da im djeca nisu među planovima za budućnost.

– Supruga se predomislila nakon prvog ultrazvuka i poštovao sam njezinu odluku, čak i ako nisam bio najsretniji zbog toga – objasnio je na Reditu i dodao:

– Rekao sam joj da je neću prisiljavati na bilo što, te da će sama donijeti odluku.

Kako je njegova supruga u sedmom mjesecu trudnoće, a porod se očekuje za dva mjeseca, par je odlučio prigodom ukidanja epidemioloških ograničenja organizirati zabavu radi otkrivanja spola djeteta, a iako još uvijek nije bio zadovoljan odlukom da nastavi trudnoću, budući otac prisustvovao je zabavi da usreći svoju ženu.

– Kad smo otkrili spol, svi su bili u ekstazi, uključujući i moju suprugu. Otišla me zagrliti, a ja sam joj uzvratio, samo ne istom energijom. Pogledala me zabrinutog lica pa je otišla zagrliti neke svoje prijatelje i obitelj. Kad je zabava završila, teško sam napadnut – rekao je i dodao:

– Rekla je da sam je osramotio pred njezinom obitelji i da se mogu pretvarati da mi je stalo. Rekao sam joj da ne vidim smisao imati zabavu samo zbog spola, ali ona to želi pa sam pristala. Rekla je da razumije da doista ne želim imati dijete, ali da bih vjerojatno trebao promijeniti mišljenje – zaključio je.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here