Home Mozaik Vodim ljubav sa 21 godišnu starijom susjedom, sve me naučila, ali jedno...

Vodim ljubav sa 21 godišnu starijom susjedom, sve me naučila, ali jedno mi ne želi učiniti!

1216
0

Mladi Englez uživao je u aferi sa starijim susjedom, ali sada se našao u velikoj nevolji.

– Imam 22 godine, a moja susjeda 43. Dok se nije udala, živjela je dvije kuće od mene, i uvijek mi se sviđala. Kad se odselila, bio sam tužan tjednima. Zato sam bio sretan kad sam je slučajno sreo na ulici. Pitala me je kako sam, a ja sam odgovorio da sam imao dobar posao u trgovini sportske opreme – kaže i dodaje:

– Priznala mi je da ju je suprug napustio, te da se odlučila privremeno preseliti kod sestre s djecom. Između nas su odmah letjele iskre, jasno mi je pokazala da joj se sviđam, a tek tada sam primijetio koliko je seksi.

– Rekla mi je da njezina sestra radi u noćnoj smjeni, a ona me pozvala na piće. Dosta smo popili dok su djeca spavala, a nakon toga smo vodili ljubav u dnevnoj sobi i bilo je fantastično. Vidjeli smo se još nekoliko puta nakon toga i svaki put je bilo vatreno u krevetu. Ona mi je bila učiteljica i mislio sam da su mi se svi snovi ostvarili – objašnjava mladić.

– Kad se s djecom vratila u svoju kuću, zamolila me da nikome ne pričam o našoj vezi. Kad je karantena završila, rekla mi je da me voli i da želi da to zna cijeli svijet. Osjećao sam se kao da sam na sedmom nebu. Spakirao sam svoje stare i preselio se k njoj. međutim, nakon nekoliko tjedana rekla mi je da moram “nestati” na nekoliko dana jer joj je muž dolazio vidjeti djecu – napominje Britanac.

– Obećala mi je da će to potrajati samo nekoliko dana, no onda mi je poslala poruku da se želi pomiriti, a ja sam se morao vratiti roditeljima. Svijet mi se srušio, a onda mi je opet poslala poruku, ovaj put, da ju je suprug opet ostavio i da me želi natrag – kaže.

– Potpuno sam zbunjen. Volim je, ali nisam siguran što učiniti. Imam dojam da me iskorištava. Što će se dogoditi kad njezin suprug poželi da se pomire – u dilemi je Englez.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here