Home Najnovije VIDEO: Dječaka (9) u Engleskoj odnio vjetar dok je bio u lopti!

VIDEO: Dječaka (9) u Engleskoj odnio vjetar dok je bio u lopti!

228
0

Dječaka (9) u Liverpoolu, koji je bio u zorb lopti, jači je vjetar odnio šest metara u zrak. Devetogodišnjak je u nedjelju sudjelovao u zorbingu tijekom festivala Southport Food and Drink u Merseysideu kada ga je jači nalet vjetra vinuo u zrak.

Zorbing je ekstremna vrsta sporta ili rekreacije osmišljena na Novom Zelandu u kojoj se ljudi kreću unutar lopte napravljene od poluprozirne plastike.

Dječak je nakon incidenta helikopterom prebačen u dječju bolnicu Alder Hey. Zadobio je višestruke ozljede koje nisu opasne po život. “Zapuhao je jači vjetar i otpuhao loptu s dječakom iz vode. Zorb je zatim pao na kantu i puknuo, a dječak je pao na pod”, ispričao je jedan svjedok događaja, a prenosi Daily Mail.

Policija je priopćila da je vjetar podigao još jednu loptu, ali da dijete unutar nje nije bilo ozlijeđeno. “Dječak je bio unutar zorb lopte na napuhavanje na jezeru. Lopta je neočekivano odletjela u zrak, a zatim pala na travu”, kazali su iz policije.

“U isto vrijeme je i druga zorb lopta s još jednim djetetom podignuta u zrak, ali, srećom, ovo dijete nije zadobilo ozljede. Devetogodišnjak je vozilom hitne pomoći prebačen u bolnicu”, dodaju.

Previous articleDalmatinac otišao na pecanje, taj dan nikad neće zaboraviti: ‘Prvo sam mislio da sam uhvatio bokun ribe, kad ono – poskok!’
Next articleDobio na lutriji 14 puta koristeći osnovnu matematiku, otkrio svoj trik

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here