Home Sport VIDEO: Evo kako su Prskalo i Čolak najavili Gent!

VIDEO: Evo kako su Prskalo i Čolak najavili Gent!

618
0

Nakon uspješnog gostovanja u Škotskoj, riječka nogometna ekspedicija doputovala je u Gent. Nogometaši Rijeke na svojem putu prema skupinama Europske lige moraju preskočiti Gent, belgijskog prvoligaša kojem su mnogi pripisali ulogu favorita.

Riječka delegacija sletjela u Oostende u 15.30 sati i nakon ugodnih sat vremena vožnje stigla je u Gent.

– Nema predaje, dat ćemo svoj maksimum i pokušati izboriti što bolji rezultat za uzvrat. Ako izdržimo da ne primimo gol na početku, to će onda biti jako dobro, rekao je Andrej Prskalo.

U riječkim redovima vlada dobro raspoloženje, dvije utakmice protiv Genta bit će odličan test riječkih mogućnosti u želji da izbore skupine Europske lige.

– Ovo je dosad najbitnija utakmica za nas i klub. Bit će teška utakmica, ali trener Igor Bišćan nas je, kao i dosad, dobro pripremio za ovu utakmicu i vjerujem da ćemo biti spremni da ostvarimo dobar rezultat, rekao je Antonio Čolak uoči polaska za Belgiju.

U usporedbi dvaju klubova često se isticala veća vrijednost nogometaša Genta.

– To ne znači ništa, na terenu ćemo vidjeti koliko oni odnosno koliko mi vrijedimo. Imamo dobru kvalitetu u ekipi i možemo ostvariti dobar rezultat. Ne bojimo se, moramo se biti spremni obraniti i onda iskoristiti svoje prilike, zaključio je Antonio Čolak.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here