Home Najnovije VIDEO: Njemački ‘čarobnjak’ trikom zbunio Gvardiola

VIDEO: Njemački ‘čarobnjak’ trikom zbunio Gvardiola

91
0

Bundesliga je na svojem Instagramu objavila video hrvatskog reprezentativca i braniča RB Leipziga Joška Gvardiola, kojem je njemački mentalist Timon Krause pokazao trik. Gvardiol i Krause su se dodirivali dlanovima, nakon čega je njemački “čarobnjak” pogodio PIN njegova mobitela.

“Razmišljaj o svojem PIN-u, pokušat ću ga pogoditi. Je li prvi broj osam?” pitao je Krause, a Gvardiol je potvrdio. “Je li treći broj sedam?” nastavio je Krause. Gvardiol je ponovno rekao kako je to točno, nakon čega je Krause zaključio: “Vjerujem da tvoj PIN glasi 8-5-7-9.”

Hrvatski reprezentativac se nasmijao i dao mu ruku te ga upitao: “Kako?” Krause je odgovorio: “Kako ti tako dobro igraš nogomet? Ja to ne znam.” Video je skupio 20 tisuća lajkova, a u komentarima se javio i sam Krause. “Hvala vam, bilo je zabavno surađivati s Joškom.”

O Krause na njegovoj službenoj stranici piše: “Rođen u Njemačkoj, treniran u Novom Zelandu, a sada živi u Amsterdamu. Timon je proputovao svijet sa svojim nastupima. Osim što je čitao misli drugih ljudi kao mentalist, mladi filozof i autor redovno dijeli svoje misli kroz predavanja, radionice i radove. Čarolija je Timonova životna strast. Prvu knjigu o mentalizmu napisao je sa 16 godina.”

Previous articleLeopardi 2 viđeni kod Bahmuta?
Next articleU riječkoj luci pronađena velika mina, planira se evakucija stanovnika!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here