Home Mozaik VIDEO: Pokušaj žene da se rukuje na ulazu u Westminstersku opatiju postao...

VIDEO: Pokušaj žene da se rukuje na ulazu u Westminstersku opatiju postao hit!

193
0

U Londonu se danas održava niz ceremonija povodom sahrane kraljice Elizabete II., među kojima i propovijed u Westminsterskoj opatiji. Prilikom ulaska u opatiju kamere su zabilježile jedan neugodan trenutak u prijenosu uživo.

Na ceremoniju u Westminstersku opatiju pozvano je oko dvije tisuće ljudi, među kojima je bilo i otprilike 500 svjetskih lidera. Sve je to moralo biti vrhunski organizirano. No jedan trenutak brzo se počeo širiti društvenim mrežama.

Prilikom ulaska u opatiju mnogi su se rukovali s muškarcem koji je bio zadužen za prijem gostiju. Jedna dama, kada je došla na red, pružila je ruku tom muškarcu, međutim on joj nije uzvratio. Ponovno je pokušala uspostaviti kontakt, no muškarac ju je lagano dodirnuo po ruci.

Nakon toga vidi se kako je žena, čiji identitet nije poznat, napravila grimasu sugerirajući da joj je neugodno te je promrmljala nešto sebi u bradu. Video je objavljen na TikToku i u nekoliko sati pregledan je gotovo dva milijuna puta.

Skupilo se mnogo komentara korisnika TikToka. Brojni su nizali šale na račun ove neugodne situacije.

“Bijesna je”, “Njezin suprug slušat će o ovome čitavu noć”, “Urnebesno”, “Ona sad ima problema s povjerenjem”, “Sigurno će se žaliti poslije”, “Ovo su sigurno bivši ljubavnici”, “Zanima me što je točno rekla”, “Ovo je sigurno nešto osobno”, neki su od komentara.

Neki ljudi zaključili su da se muškarac rukovao samo sa svjetskim liderima, ali ne i s njihovim partnerima i partnericama.

Previous articleTalijanska vlada izdvojila 44 milijuna dolara za sve koji su voljni preseliti na otok Sardiniju
Next articleOva djevojka radi samo jednu stvar kad zavede muškarca: Ostaju zapanjeni kad to pokaže pred svima (VIDEO)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here