Home Najnovije VIDEO Rebić zabio s 20 metara u pripremnoj utakmici Milana

VIDEO Rebić zabio s 20 metara u pripremnoj utakmici Milana

124
0

Milan na domaćem terenu igra svoju prvu pripremnu utakmicu uoči sezone u kojoj će talijanski velikan pokušati obraniti naslov osvajača Serie A. Protivnik im je niželigaška ekipa Lemine Almenno, a Rossoneri na poluvremenu vode s 3:0. Među strijelce se upisao i naš Ante Rebić preciznim udarcem s 20 metara.

Klub je usprkos nešto slabijoj sezoni odlučio zadržati nekadašnjeg hrvatskog reprezentativca. 28-godišnjak je osvajanju Serie A doprinio sa samo dva gola, što je daleko ispod njegovog standarda budući da je u obje od prve dvije sezone na San Siru postigao po 11 u prvenstvu.

Međutim, zadnjih godinu dana, koje su za njega obilježili sukob sa Zlatkom Dalićem nakon europskog prvenstva te izbacivanje iz reprezentacije, ispunile su mu i ozljede, a kada je i bio na terenu, njegova forma je oscilirala te su se Rossoneri u napadu daleko više oslanjali na Ibrahimovića, Leaa i Girouda.

Usprkos tome, prije nekoliko tjedana Calciomercato je objavio da direktori Milana Paolo Maldini i Ricky Masara smatraju da Rebić treba ostati u klubu i vjeruju da se Imoćanin može vratiti u staru formu. Sličan je članak objavio i Corriere dello Sport, koji je napisao: “To što pokazuje na treninzima je jako dobro i sada mora nastaviti tako i u prijateljskim utakmicama, od kojih je prva u utorak u Milanellu protiv amaterske momčadi, a nakon toga u Njemačkoj protiv Kolna.” Sudeći po prvom nastupu, u pripreme je krenuo vrlo dobro.

Previous articleZbog opasnog toplinskog vala ptice padaju s neba!
Next articleAfrički mediji: Dinamo Marseilleu otima velikog senegalskog talenta?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here