Home Vijesti VIDEO: Šibenčani snimili muškarca i ženu kako upaljačem pale raslinje

VIDEO: Šibenčani snimili muškarca i ženu kako upaljačem pale raslinje

329
0

Mještani Šibenika sinoć su u predjelu Doca s prozora snimili muškarca i ženu kako pale raslinje.

“Mi smo išli obići našu kuću u Raslini, koja je hvala bogu neoštećena, kad me oko 10 navečer nazvala nećakinja i govori da neki muškarac i žena pale upaljačem travu u fugama i raslinje koje raste po kamenom zidu”, rekla je za ŠibenikIN stanovnica Kvartira, dijela Šibenika na kojem graniče Gorica i Dolac.

“Mi smo išli obići našu kuću u Raslini, koja je hvala bogu neoštećena, kad me oko 10 navečer nazvala nećakinja i govori da neki muškarac i žena pale upaljačem travu u fugama i raslinje koje raste po kamenom zidu”, rekla je za ŠibenikIN stanovnica Kvartira, dijela Šibenika na kojem graniče Gorica i Dolac.

Prema riječima Šibenčanke, mlađeg muškarca i ženu mještani nisu prepoznali i zato pretpostavljaju da ne žive u blizini. Susjedi su pozvali policiju čim su uočili vatru.

“Njih dvoje su dotad već utekli u smjeru Doca. Policija je došla i napravila zapisnik, zaključili su da nema materijalne štete. Dajemo ova dva videa u javnost jer svi mi u susjedstvu apeliramo na naše sugrađane da ako primijete ovu osobu da se igra upaljačem, da je prijave”, rekla je žena za ŠibenikIN.

Previous articleKonačno objašnjeno: Zbog čega se stvarno psi i mačke ne podnose?
Next articleVIDEO: Pogledajte kako izgleda najmoderniji hrvatski stadion!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here