Home Vijesti VIDEO: Tata i kći (4) bili razdvojeni nakon potresa. Ponovno su se...

VIDEO: Tata i kći (4) bili razdvojeni nakon potresa. Ponovno su se susreli!

106
0

Broj žrtava u Turskoj penje se iz sata u sat i premašio je 40.000. Nekoliko tisuća ljudi poginulo je i susjednoj Siriji. Ipak, u moru strašnih vijesti nađe se i pokoja lijepa, poput ove.

Četverogodišnja djevojčica Gada Ayyan i njezin otac Ahmet ponovno su se susreli nakon što su danima bili zarobljeni u ruševinama. Gada je spašena i odvedena u bolnicu.

“Kad se počelo tresti, zgrabio sam kćer i cijela obitelj je počela bježati. Kuća se srušila na sve nas”, rekao je Ahmet u razgovoru za CNN Türk. Nažalost, supruga i sedmogodišnji sin nisu se uspjeli spasiti.

Ahmet je mogao čuti sinov plač dok je bio zaglavljen. Gada je ležala je na Ahmetovoj nozi i oboje su bili zarobljeni. Četvrti dan pod ruševinama Ahmet je izgubio svaku nadu, no malena Gada nije mu dopustila da se preda.

“Stalno mi je govorila da prestanem plakati i da gledam u svjetlo koje je probijalo. To me je održalo na životu”, kazao je Ahmet. Gada je prva izvučena s ogrebotinom, dok su pola sata kasnije spasioci uspjeli iskopati i Ahmeta.

“To je moja djevojčica. Ona je moj heroj”, zaključio je otac četverogodišnje Gade, koji će zajedno s njom morati preboljeti gubitak supruge i sina.

Previous articleMjesec dana za sva tri obroka jeo samo pizzu: Pogledajte što mu se dogodilo (VIDEO)
Next articleSosa zabio golčinu iz slobodnjaka. Golman nije imao šanse!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here