Home Mozaik VIDEO: Žena bez ikakvog razloga gurnula trogodišnjaka na tračnice, spasio ga prolaznik

VIDEO: Žena bez ikakvog razloga gurnula trogodišnjaka na tračnice, spasio ga prolaznik

146
0

Žena iz Oregona zadržana je u pritvoru bez mogućnosti plaćanja jamčevine nakon što je objavljena snimka u kojoj gura trogodišnje dijete na tračnice, piše Yahoo News.

Optužena Brianna Lace Workman u četvrtak je izvedena pred sud zbog videa u kojem je gurnula trogodišnjaka na željezničke tračnice dok su majka i dijete čekali na željezničkom kolodvoru u sjeveroistočnom Portlandu, priopćio je šerifov odjel okruga Multnomah.

Nadzornu snimku incidenta objavilo je tužiteljstvo, a na njoj je vidljivo da optužena 32-godišnjakinja ustaje s klupe na kojoj je sjedila i s leđa gura dijete koje je stajalo ispred nje, na tračnice platforme Gateway Transit Center MAX.

Cijeli događaj navodno se odvio bez ikakve prethodne provokacije, a slučajni prolaznik je srećom spasio dijete i maknuo ga s tračnica prije nego što je naišao vlak. Trogodišnjak je zadobio lakše ozljede – masnicu na čelu od udarca licem u tračnice i jaku glavobolju.

Brianna Lace Workman optužena je za pokušaj napada, neprimjereno ponašanje i bezobzirno ugrožavanje druge osobe.

Previous articleBenzema u završnici donio pobjedu Realu kod Valladolida, Modrić igrao od 88. minute
Next articleKapetan Vatrenih otkrio razlog zbog kojeg je odlučio ostati: ‘Nisam baš razumio tu hajku oko voditelja na dočeku‘

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here