Home Mozaik Vozila se u gradskom prijevozu i svi su gledali u njezine grudi...

Vozila se u gradskom prijevozu i svi su gledali u njezine grudi VIDEO

181
0

Nažalost, danas su mnoge mame primorane pronaći načine kako osigurati djetetovu prisutnost u svakom trenutku. I dok neki od njih ne pomišljaju na dadilje koje bi čuvale njihove mališane jer za to nemaju dovoljno novca, drugi smatraju da one najbolje rade svoj posao i da će djeci pružiti svu potrebnu ljubav i brigu, čak i ako to ponekad uvjeti ne dopuštaju.dopuštaju. Majčinstvo je vrlo izazovan posao, čak i za majke s više djece, koje su spremne na sve kako se ne bi odvojile od svoje bebe, a ujedno je zaštitile na pravi način. Pokazao je to i video koji je kružio društvenim mrežama.

Iako okupirane brojnim obavezama, mnoge majke svaki trenutak nastoje provesti sa svojim djetetom

Naime, u jednoj objavi koja je izazvala veliku pažnju, kako prisutnih kod kojih je ovjekovječen trenutak, tako i onih koji su do nje došli putem Tiktoka, vidimo majku koja se sa svojom dvomjesečnom bebom vozi gradskim prijevozom. Nije to obična vožnja kakvu smo navikli vidjeti i beba leži u kolicima dok je majka cijelo vrijeme čuva ili drži u naručju. U ovom videu majka u klokanovoj ovojnici drži svoju bebu na trbuhu, s kaputom preko sebe kako bi zaštitila bebu. Djevojčica viri iza maminog kaputa dovoljno da joj se vidi lice i da proviri i promatra sve oko sebe slatkim znatiželjnim očima.

Za to vrijeme mama je stajala u podzemnoj željeznici, držala se za šipku i slušala glazbu gledajući kroz prozor. Putnici oko nje radoznalo su gledali u njih dvoje, međutim, djevojčica nijednog trenutka nije zaplakala i cijelo je vrijeme bila mirna. Dirljiva scena nikoga nije ostavila ravnodušnim, pa su Tiktokeri odmah otišli u rubriku za komentare da daju svoje mišljenje.

  • Najsigurnije mjesto na svijetu.
  • Ti si snažna i samouvjerena mama.
  • Majčinska ljubav.
  • Tako slatko.

– Respekt za majku – komentirali su korisnici društvenih mreža.

Emotivna scena posebno je dirnula nježniji spol, a Tiktokersi su prokomomentirali kako je najljepši osjećaj biti mama i na taj način držati bebu uz sebe. Drugi su majci pripisivali zasluge kako je, unatoč svim obavezama koje je čekaju, odlučila dijete povesti sa sobom, ali ne autom, već javnim prijevozom.

Žena sa spota po mnogima je utjelovljenje velike snage i ljubavi koju imaju samo majke, poručujući snimkom da je sve moguće i da se dijete najsigurnije osjeća u majčinom toplom zagrljaju. Iako bi mnoge mame na njenom mjestu odlučile angažirati dadilju ili da dijete u to vrijeme bude u vrtiću, ova samozatajna žena odlučila je sve iznijeti na svojim leđima i to sa zadovoljstvom.

Previous articleOvaj dječak je prvi put u životu jasno vidio svoje roditelje, prizor je mnoge dirnuo do suza (VIDEO)
Next articleSarajlija kupio auto od starice i našao kuvertu punu novaca u prtljažniku; priča ima tužnu pozadinu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here