Home Sport Zabrana dolaska gostujućih navijača, sve ulaznice u prodaji uz predočenje osobne iskaznice

Zabrana dolaska gostujućih navijača, sve ulaznice u prodaji uz predočenje osobne iskaznice

684
0
semafor_kantrida1-160912
foto: nk-rijeka.hr

Hrvatski nogometni savez (HNS) objavio je na svojim službenim stranicama zaključke Nacionalnog odbora za borbu protiv nasilja i dodatne hitne mjere za spriječavanje nereda na nogometnim utakmicama koji se počinju provoditi već od ovog vikenda na utakmicama MAXtv Prve lige 2013/2014.

U skladu s tim zabraniti će se dolazak gostujućih navijača na utakmice osim u situacijama u kojima gostujući klub preuzima punu odgovornost za njih što znači prethodno prikupljanje podataka o prijevozu radi sigurnog dolaska u grad domaćin gostujuće utakmice; organiziranje distribucije ulaznica na način da će se prikupiti osobni podaci navijača koji će moći kupiti ulaznice sustavom “vouchera” ili popisa navijača koji moraju sadržavati ime i prezime osobe i broj osobne iskaznice.

Nova pravila uvedena su i za domaće navijače. S Kantride su objavili da će od subotnje utakmice sa Zadrom uz kupnju karte biti potrebno predočiti osobnu iskaznicu, odnosno njen broj, te ime i prezime kupca. Jedna će osoba moći kupiti najviše pet ulaznica po utakmici. Iz kluba pozivaju gledatelje da na utamicu dođu čim ranije kako bi se izbjegle nepotrebne gužve.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here