Home Mozaik «Zarađujem više od 100 tisuća eura godišnje, a ne izlazim iz kuće:...

«Zarađujem više od 100 tisuća eura godišnje, a ne izlazim iz kuće: isplati se biti seksi»

267
0

Nova Hawthorne je australska manekenka koja je odlučila karijeru osnovati u svijetu platformi za odrasle

Nova Hawthorne je model Onlyfansa koja je pred nekoliko godina odlučila napraviti revoluciju u svom životu, krenuvši u karijeru u svijetu društvenih mreža za odrasle. Australska influencerica počela je objavljivati ​​vruće fotografije na Redditu, ali onda je broj njezinih pratitelja porasao pa se prijavila na platformu za odrasle. Nova je u nedavnom intervjuu otkrila koliko mjesečno zarađuje.

Priča o Novi Hawthorneu

U nedavnom intervjuu za Femail, Nova Hawthorne je objasnila kako je rekla svojoj obitelji o svom radu na Onlyfans: „Nisam ništa rekla mami i tati dok nisam stvarno počela dobro zarađivati. Željela sam da vide plaću koja se može dobiti ovom profesijom. Želim stvoriti što veću ušteđevinu jer bih do 40. godine željela otići u mirovinu. Kad sam se odlučila pridružiti Onlyfans-u, znala sam da nemam lijepo tijelo ni velike grudi i nisam ni mislila da ću moći raditi neke stvari. Ali objavljivanje na Redditu probudilo je moju egzibicionističku stranu, vježbala sam. Bilo je jednostavno lijepo imati vezu s onima koji gledaju i utješno je znati da se nekome sviđa moj izgled. Najvažnije mi je da se sada sve normaliziralo. Trenutno sam jako sretna jer zarađujem više od 100 tisuća eura godišnje i čak ne izlazim iz kuće, sve radim s web kamerom i pametnim telefonom: biti seksi se isplati.”

Pratitelji Nove Hawthorne

Zajednica Nove Hawthorne nastavlja rasti: njezinih obožavatelja je sve više i oni lude za njezinim sadržajem. „Ponekad dobivam čudne zahtjeve od njih, netko želi da se igram s balonima ili da ih natjeram da eksplodiraju sjedeći na njima. Ponekad su sretni kad vide da ih šamaram.”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here