Home Mozaik Zaručnica je spavala i s muškarcima i sa ženama, a kada sam...

Zaručnica je spavala i s muškarcima i sa ženama, a kada sam joj prije vjenčanja predložio ovo, uslijedio je novi šok

346
0
Photo by W R: https://www.pexels.com/photo/man-and-woman-lying-on-bed-1450155/

Da se priča o prijašnjim partnerima gotovo uvijek pretvara u veliki problem, uvjerio se Britanac kojemu je njegova zaručnica ispričala detalje iz svoje ljubavne prošlosti.

On i njegova djevojka trebali bi se vjenčati na Silvestrovo, ali kada je ona otkrila detalje iz svoje prošlosti, on je bio ugodno iznenađen želeći začiniti njihov seksualni život, ali naišao je samo na odbijenice. Gdje je točno bio problem?

– Pravi je problem što kad god pokušam unijeti neko uzbuđenje u našu vezu, ona me odbije. Spavala je s nekoliko muškaraca i žena, ponekad u isto vrijeme i na najneobičnijim mjestima – objasnio je.
Iako vode ljubav u različitim položajima i nemaju problema s postizanjem orgazma, no kada njezin budući suprug predloži nešto što je već iskusila u prošlom životu, ona ga oštro odbija. Zapravo se srami svoje prošlosti i ne želi se ponovno svega prisjećati.

– To što mi je priznala nije me nimalo uznemirilo, naprotiv, dodatno me uzbudilo i mislim da nisam dovoljno živio kad sam bio mlad – smatra Englez.

No, kada je tip htio zapaliti stvari u krevetu, naletio je na “crveni karton”.

– Tražio sam od nje trojku prije vjenčanja, ali se naljutila i odbila – priznao je.

A koliko ga njezina zločesta prošlost uzbuđuje, govori i činjenica da je želio da imaju intimne odnose na uzbudljivim mjestima, poput stražnjeg sjedala automobila, no očito se njegova buduća supruga skrasila s njim i više ne želi egzibicije .

Dok je on uvjeren da bi mogli otvoreno razgovarati o njezinim avanturističkim iskustvima, a da joj ne bude neugodno, ona to i dalje tvrdoglavo odbija.

– Griješim li što me uzbuđuje njezina prošlost? – upitao je Britanac.

Odgovor terapeuta:

Vaša je zaručnica razumljivo oprezna u ponovnom proživljavanju iskustava koja je povezuju s ovisnicom o seksu. Sram je poznata emocija za one koji prevladaju poremećaj kompulzivnog seksualnog ponašanja.

Iako mnogi ljudi misle da biti ovisnik o seksu zvuči uzbudljivo, u stvarnosti to može uništiti veze i živote, stoga budite oprezni kada tražite od svoje partnerice da ponovno proživi bilo koje seksualno iskustvo koje joj nije ugodno.

Pronađite načine da oboje zajedno uživate u novim iskustvima koja ne izazivaju loša sjećanja i također pokušajte izbaciti iz glave scenarije o kojima vam je pričala i stvoriti nove.

Previous articleDjevojka zadovoljavala dečka usred utakmice: Zbog šokantne snimke bi mogli završiti u zatvoru (VIDEO)
Next articlePuležan u pol bijelog dana masturbirao pred mnoštvom kupača. Reagirala grupa mladića

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here