Home Sport Djevojka zadovoljavala dečka usred utakmice: Zbog šokantne snimke bi mogli završiti u...

Djevojka zadovoljavala dečka usred utakmice: Zbog šokantne snimke bi mogli završiti u zatvoru (VIDEO)

1114
0

Bizaran incident dogodio se na bejzbol utakmici u SAD-u, dok su na terenu igrali Oakland Athletics i Seattle Mariners. Ova utakmica poslužila je navijačima koji su sjedili na polupraznom stadionu da potpuno skrenu pažnju s događanja na terenu.

Prema snimci koja kruži društvenim mrežama, čini se da su se dva navijača domaće momčadi upustila u oralnom seksu na polupraznom stadionu Ring Central Coliseum. No, njihov intimni trenutak uhvatio je navijač s druge tribine.

Policija je ubrzo obaviještena o ovom događaju, ali nije stigla reagirati. Sve je vrlo brzo završilo, a policija je dojavu dobila tek nakon završetka utakmice. Ipak, postupak će biti pokrenut. Pokaže li se da je doista riječ o remećenju javnog reda i mira, par koji je uživao na tribini mogao bi platiti kaznu od 1000 dolara ili se čak naći iza rešetaka na šest mjeseci.

Što se tiče utakmice, Oakland je savladao Seattle 5:3, ali je ovaj događaj s tribina bio u prvom planu. Klubovi se zasad nisu oglasili o događanjima na utakmici.

Previous articleVedrana Rudan: Hijene
Next articleZaručnica je spavala i s muškarcima i sa ženama, a kada sam joj prije vjenčanja predložio ovo, uslijedio je novi šok

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here