Home Najnovije Završila lažna ‘ljubavna afera‘, Brozović dobio veliku satisfakciju!

Završila lažna ‘ljubavna afera‘, Brozović dobio veliku satisfakciju!

160
0
f 28218227 1280 (1)
f 28218227 1280 (1)

Talijanski paparazzo Fabrizio Corona dobio je presudu da mora platiti odštetu od 5.000 eura Marcelu Brozoviću te po 7.500 eura argentinskom igraču Mauru Icardiju i njegovoj supruzi Wandi Nari zbog lažne vijesti koju je objavio 2019. godine. Sud u Milanu je odlučio da je vijest koju je Corona objavio na internetskoj stranici svog medija “King Corona Magazine” lažna i klevetnička.

U svojoj objavi, Corona je tvrdio da je Nara, supruga Icardija, bila u ljubavnoj aferi s Brozovićem, što je rezultiralo Icardijevim razvodom od nje. Ova vijest je prouzročila da Nara tuži Coronu, tvrdeći da je lažna informacija imala negativan utjecaj na Icardijevu karijeru, potičući njegov odlazak iz Intera u PSG.

Odvjetnik Marcela Brozovića, Danilo Buongiorno, izjavio je da je zadovoljan osuđujućom presudom te da će nastaviti s tužbom za naknadu štete na građanskom sudu. Unatoč osuđujućoj presudi, Coronaov odvjetnik izjavio je da će se žaliti na presudu te da će nastaviti s pravnom bitkom.

Fabrizio Corona poznat je po skandalima povezanima s poznatim osobama, uključujući i nogometaše. Nedavno je objavio vijest da je talijanski reprezentativni nogometaš Sandro Tonali sudjelovao u sportskom klađenju, što je strogo zabranjeno sportašima. Tonali je priznao sudjelovanje u klađenju tijekom policijske istrage.

Ova presuda dodatno naglašava važnost istinitog i odgovornog novinarstva te šteti koju lažne vijesti mogu nanijeti životima i karijerama pojedinaca, posebice u svijetu sporta.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here