Home Vijesti Žena iz Ičića: Beba je imala malformaciju glave, KBC Rijeka me poslao...

Žena iz Ičića: Beba je imala malformaciju glave, KBC Rijeka me poslao u Sloveniju

487
0

Hrvatsku je potresla priča o trudnici Mireli Čavajdi, kojoj su liječnici odbili izvršiti prekid trudnoće u 26. tjednu unatoč tome što beba ima golem tumor zbog kojeg će ili umrijeti ili živjeti kao biljka, o čemu je Čavajda istupila za Index. 

Nakon Čavajdine priče, istupila je i Zorica Zrile iz Ičića kod Rijeke koja se prošle godine našla u vrlo sličnoj situaciji. Dok je bila u šestom mjesecu trudnoće, Zoričinoj bebi otkrivena je teška malformacija glave. 

U KBC-u Rijeka su joj rekli da joj ne mogu pomoći i da ode u Sloveniju. Na kraju su joj pomogli u Petrovoj bolnici. Istoj onoj koja je u ovom slučaju odbila Mirelu, čija šestomjesečna beba ima tumor. 

“Rekli su mi da mi dijete neće preživjeti, a ako preživi, da će umrijeti meni u utrobi, da će umrijeti pri porodu. Svakakve su mi mogućnosti rekli. Kad sam pitala što sad, rekli su mi da mi ne mogu pomoći u Hrvatskoj jer sam u visokom mjesecu trudnoće”, rekla je Zrile za RTL

Što mislite o ovom slučaju i koga smatrate odgovornim? Komentare možete ostaviti na našoj facebook stranici ili Viber grupi.

Previous articlePraunuk četničkog vojvode Đujića zvijezda Instagrama. Srbi ga masovno vrijeđaju
Next articleJedna reprezentacija mogla bi biti izbačena sa Svjetskog prvenstva

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here