Home Mozaik Zvijer mu pokucala na vrata i odmah ga napala, hitno je prebačen...

Zvijer mu pokucala na vrata i odmah ga napala, hitno je prebačen u bolnicu!

98
0

Amerikanac Scott Hollingsworth čuo je kucanje na ulaznim vratima, a kada ih je otvorio, u kuću je uskočio razbješnjeli aligator dug 2,7 metara.

Za portal Click Orlando ispričao je kako je 4. ožujka sa suprugom gledao televiziju u njihovoj kući u Daytona Beachu na Floridi kada je čuo zvuk. Prenerazio se kada je na ulazu zatekao zvijer koja ga je odmah ugrizla za bedro.

Scott Hollingsworth jednom je čuo ono što su mislili da je kucanje na vratima.

– Jedva sam izašao na vrata. Uhvatio me za nogu i počeo snažno tresti. Dogodilo se tako brzo. Bio sam potpuno iznenađen i šokiran – rekao je Scott za lokalni portal.

Hollingsworth je hitno prebačen u bolnicu s ozljedama koje nisu opasne po život i od tada se oporavlja od ozljeda. Rekao je da ovo nije prvi put da je uočio velike aligatore iza svoje kuće. Kaže da se često pojavljuju oko imanja, ali obično je uspio držati sigurnu udaljenost.

“Pretpostavljam da sam iznenadio aligatora koliko i on mene”, dodao je Hollingsworth.

Aligator je kasnije uhvaćen i eutanaziran. Naime, na Floridi se ove životinje ne sele u divljinu kada predstavljaju prijetnju ljudima, kućnim ljubimcima ili imovini, već se ubijaju.

Previous articleDa je mina u riječkoj luci eksplodirala, razmjeri bi bili zastrašujući: Ronioc otkrio zašto je akcija bila kompleksna i teška
Next articleVIDEO: Reprezentativci izašli pred navijače u Dugopolju, pogledajte euforiju!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here