Home Sport Al Nassr želi Ronaldu dovesti Modrića. Poslao je nevjerojatnu ponudu!

Al Nassr želi Ronaldu dovesti Modrića. Poslao je nevjerojatnu ponudu!

193
0

Saudijski prvoligaš Al Nassr doveo je 37-godišnjeg Cristiana Ronalda za najveću plaću u povijesti nogometa. Portugalac bi za dvije i pol godine trebao zaraditi pola milijarde eura. Ipak, Saudijci se ne planiraju zaustaviti na Ronaldu, a španjolska Marca javlja da su im iduće dvije želje Sergio Ramos i – Luka Modrić!

Al Nassr želi uzdići Saudijsku Arabiju među elitu i učiniti svoju ligu jednom od najpraćenijih na svijetu. Za to mu trebaju velika imena. Ronaldo je već stigao, a i uskoro 37-godišnji Ramos mogao bi doći na kraju sezone jer u PSG-u nisu sigurni žele li mu produljiti ugovor. Ipak, dovesti Modrića, također 37-godišnjaka, bit će puno teže, piše Marca.

Saudijci su navodno priredili ogromnu ponudu, no Modrić iz utakmice u utakmicu pokazuje da je i dalje na vrhunskoj razini te na njoj želi i ostati. To mu je bitnije od novca, a u Realu su zbog toga oduševljeni.

Hrvatskom kapetanu ugovor s madridskim klubom istječe na kraju sezone, pregovori oko novog još nisu započeli, ali Marca naglašava da je to najmanji problem te da će se Modrić i Real zasigurno lako dogovoriti.

Marca piše da su se Modriću, uz Saudijce, obratili i klubovi iz Sjedinjenih Američkih Država. Inter Miami bio je najkonkretniji te u svojoj ekipi želi spojiti Modrića i Messija. Ipak, španjolski list tvrdi da je Modrićev odgovor svima isti: “Razgovarat ćemo 2024. godine.”

I Saudijci i Amerikanci žele Modrića iskoristiti za promociju nogometa. Amerikancima se za četiri godine sprema Svjetsko prvenstvo, kojem su domaćini uz Kanadu i Meksiko, ali i jednima i drugima je jasno da će se za Modrića morati strpjeti jer on daje apsolutni prioritet Realu.

“Hrvat je usavršio način na koji se treba ponašati kao igrač Reala. U Madridu ima sve što želi, kako na sportskoj razini, tako i u svakodnevnom životu. Osjeća se poštovano, voljeno i toga se ne želi odreći. A ni Real se ne želi odreći njega te ga smatra ključnom osobom za svoju budućnost”, zaključuje Marca.

Previous articleŠef Wagnera zarobljenim Ukrajincima dao mandarine i pitao ih što žele u novoj godini
Next articleHorvat o drugoj fazi priprema za SP. Jedan od ključnih igrača ima problema!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here