Home Sport Albanski skijaški savez o Snježnoj kraljici: Užasna blatna kaljuža, druga vožnja se...

Albanski skijaški savez o Snježnoj kraljici: Užasna blatna kaljuža, druga vožnja se mogla održati i u Tirani!

146
0

Pobjedom na zagrebačkom Sljemenu, Amerikanka Mikaela Shiffrin stigla je do svoje 81. pobjede u Svjetskom kupu. Shiffrin je na Sljemenu slavila peti put, a bila je to njezina 51. slalomska pobjeda u karijeri.

Osim pobjede Amerikanke treba reći kako su uvjeti na Sljemenu ponovno bili teški, visoke temperature u gradu posljednjih dana bitno su utjecale na stazu koja je, prema većini skijašica, bila mekana te su gotovo sve imale velikih problema.

Jedna od njih bila je i mlada 16-godišnja albanska skijašica i jedna od najvećih nada svjetskog skijanja Lara Colturi. U utrku je krenula sa startnim brojem 51, ali nije uspjela završiti utrku nakon što je pala u donjem dijelu staze gdje je bilo najviše rupa te je bila samo jedna od 21 skijašice koja nije uspjela završiti prvu vožnju.

Sljemenska kraljica u Zagrebu bi mogla postati najbolja ikada: ‘Da sam mislila da je opasno, povukla bi se‘

Colturi je pri padu doživjela lakšu ozljedu, pa tako neće nastupiti u drugom sljemenskom slalomu. Nakon čitave priče oglasio se i Albanski skijaški savez koji je objavom na svojem službenom Instagram profilu kazao što misli o Snježnoj kraljici.

  • Lara Colturi je iznimno talentirana djevojka. U užasnoj blatnoj kaljuži bila je spremna zavšiti utrku, ali to nije uspjela u posljednjih nekoliko metara. To jednostavno nije bilo moguće. Drugi put utrka se može održati čak i u Tirani.

Lara je inače kći Daniele Ceccarelli koja je u Salt Lake Cityju 2002. osvojila zlato u super-G-ju ispred Janice Kostelić. Spomenuta skija za Albaniju jer su se njezini roditelji razišli s čelnicima Talijanskog skijaškog saveza.

Previous articleUred pravobraniteljice zabrinut zbog slučaja posvajanja iz Konga
Next articleVarijanta korone nazvana po morskom čudovištu izazvala strah i zabrinutost: ‘Najprenosivija je dosad otkrivena’

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here