Home Mozaik Baka (88) osumnjičena za dilanje droge, za sve je kriv unuk koji...

Baka (88) osumnjičena za dilanje droge, za sve je kriv unuk koji je u zatvoru

220
0

Dramatična priča dolazi iz rumunjskog gradića Ialomita, gdje je 88-godišnja baka optužena za trgovinu drogom. Policija je iznenađujuće otkrila u njezinoj kući dva i pol kilograma kanabisa i značajnu svotu novca, pokrećući istragu koja je odjeknula kroz lokalnu zajednicu.

Prema izvještaju Stirile, policija je provela pretres kuće bake nakon višemjesečne istrage koja je pratila tragove njezina unuka, već zatvorenog zbog sličnih optužbi. Osim kanabisa, tužitelji su tvrdili da je unuk koordinirao baku u distribuciji ne samo kanabisa već i kokaina.

Žena, međutim, inzistira na svojoj nevinosti. Tvrdi da nije imala pojma o 22 vrećice kanabisa koje su pronađene u njezinom vrtu tijekom policijske racije. Izrazila je zaprepaštenje kad su policajci otkrili drogu u njezinoj torbi, ističući da nikada ne bi sudjelovala u takvim aktivnostima.

Iako su tužitelji pronašli gotovo 45.000 leja, sumnjajući da je riječ o dobitku od ilegalne trgovine, baka je objasnila da je novac zapravo bio njezina ušteđevina od mirovine koju nije potrošila. Tvrdi da novac nema nikakve veze s prodajom droge i da je potpuno nevina u cijeloj situaciji.

Unatoč njezinoj dobi, pravosudni organi su odlučili da neće inzistirati na njezinoj skrbi, već će je staviti pod sudski nadzor tijekom idućih 60 dana. Ova odluka donijeta je s određenim suosjećanjem prema njezinoj starosti i okolnostima slučaja.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here