Home Sport Bivši svjetski prvak izaziva Filipa Hrgovića na veliki okršaj!

Bivši svjetski prvak izaziva Filipa Hrgovića na veliki okršaj!

228
0

Filip Hrgović, mladi hrvatski boksač, suočava se s novim izazovima nakon propuštene prilike boksa s Anthonyjem Joshuom. Umjesto toga, Joshua će se boriti s bivšim UFC prvakom Francisom Ngannouom. Iako je ovo razočaravajuća vijest za Hrgovića, postoje naznake da bi se on mogao boriti za titulu teškaške kategorije, možda čak na istoj priredbi s Joshua-Ngannou okršajem.

Hrgović trenutno čeka rasplet borbe Fury-Usik, ali jasno je da će morati odraditi revanš te se odreći IBF-ovog pojasa. U tom slučaju, Hrgović bi se vjerojatno borio s idućim na IBF-ovoj listi. Joseph Parker, bivši svjetski prvak, izgleda kao ozbiljan kandidat.

Parker je nedavno pobijedio Deontaya Wildera i traži izazov u Hrgoviću, Zhileiu Zhangu ili Andyju Ruizu. Prema Parkerovom promotoru Davidu Higginsu, Parker ne želi korake unatrag i želi se suočiti s najboljima. Podsjećamo, Hrgović je već jednom pobijedio Parkera 2010. godine, ali sada bi situacija mogla biti potpuno drugačija. Čini se da nas očekuje uzbudljiva borba teškaša u godinama koje dolaze.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here