Home Sport Čagalj: Vugrinec je najveća prijetnja

Čagalj: Vugrinec je najveća prijetnja

1121
0

Varteksu su Riječani ubacili četiri komada, sada u goste dolaze pjesnici iz Kranjčevićeve. Tvrd orah, redovito dobro igraju na riječkom travnjaku.
– Zagreb je mlada i poletna ekipa. Igraju brzo, jednostavno, moderno. Vjerujem da će naši vezni igrači ponoviti igru iz susreta s Varteksom, nametnuti se napadačkom igrom – govori Igor Čagalj koji je upravo u susretu s Varteksom potvrdio svoje mjesto, bit će na poziciji stopera u paru s Cerićem.

Obrana Rijeke, poglavito njeno srce, stoperi, često su udaru kritike. Napadačka igra Rijeke ostavlja mnogo prostora suparnicima. Sada će prijetiti Vugrinec, ne tako davno ljubimac riječke publike, i Krstanović.

Ubojiti gol igrači. Vugrinec je na Kantridi ostavio trag, imat će motiv više. Opak igrač, pojavi se niotkuda i zabije gol. A da ne govorimo o slobodnim udarcima. Ne, neće obrana patiti zbog našeg napadačkog stila igre. Jer, uvjeren sam, aktivirat ćemo model igre iz susreta protiv Varteksa. Svi su igrali fazu obrane, a čvrsti blok dobitno je rješenje i za nedjeljni susret, tvrdi Čagalj.

Trener Rubčić dodat će da je momčad trkački sjajno odradila protiv Varaždinaca.

Landeka i Pamić imali su europsku kilometražu. Anas i Ahmad Sharbini odradili svoj defenzivni dio, zadovoljan je Rubčić.

Igor Čagalj je bio na izlaznim vratima. Sada se opet nametnuo, a Rubčić tvrdi kako je on primjer karakternog igrača koji igra za ekipu, i zaslužuje produljenje ugovora…

– Bio sam otpisan, zahvaljujem trener na povjerenju. Borim se za svoj status. Crveni karton su križ koji nosim na svakoj utakmici. Obilježili su me, pa se nije gledala moja igra, tako da sam stalno pod posebnim povećalom – govori Čagalj koji je ove sezone zaradio jedan, a prošle tri crvena kartona.

Ne osjeća, međutim, Čagalj nikakav pritisak.

Nema grča niti straha. To je naš posao, za to smo plaćeni.

Tvrdi da je lakše igrati na gostovanjima, jer veći je teren, Rijeka može nametnuti pas igru, ipak…

Draža mi je Kantrida, zbog navijača. Pa se osma pobjeda zaredom pod našim stijenama nameće kao imperativ, zaključio je Čagalj.

U sastavu Rijeke neće biti ozlijeđenog vratara Radmana (butni mišić), a navjerojatnije niti Štroka (list). Rubčić je najavio slijedeći sastav: Mance – Novaković, Cerić, Čagalj, Dabac – Landeka, Pamić, Fernandez – Križman, Anas Sharbini, Ahmad Sharbini. (jutarnji.hr)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here