Home Vijesti Coca Cola: Trovanje povezano s bočicom Romerquelle!

Coca Cola: Trovanje povezano s bočicom Romerquelle!

152
0
Foto: Fb Römerquelle Hrvatska

Nakon što su se sinoć proširile informacije o navodnom trovanju jedne osobe u riječkom kafiću, iz policije su izvijestili da je jednoj osobi pozlilo tijekom konzumacije bezalkoholnog pića. u riječkoj bolnici je hospitalizirana osoba pod sumnjom na kemijsku ozljedu jednjaka.

Oglasili su se iz Coca-Cole, koja se spominjala u porukama, i potvrdili da je jedan slučaj povezan s njihovim pićem.

“Svjesni smo izoliranog slučaja povezanog s jednom staklenom bočicom Romerquelle Emotion Blueberry Pomegranate 330 ml. Izražavamo našu duboku zabrinutost i nadamo se brzom i potpunom oporavku osobe uključene u ovaj slučaj. U potpunosti smo otvoreni za suradnju sa svim nadležnim tijelima”, rekli su za portal Index.

Informacije o slučaju trovanja mineralnom vodom možete pratiti i na našem viber kanalu.

Podsjetimo, simptomi u novom slučaju su slični sa slučajem iz svibnja ove godine kada je Stanku Lakoviću nakon konzumiranja mineralne vode u riječkom restoranu spržen jednjak. Za sada nema nikakvih službenih potvrda ovih informacija.

Podsjetimo, u svibnju ove godine, bračni par iz Pule sjeo je na ručak u restoranu te naručio mineralnu vodu koja im je poslužena u bočicama. No, nakon što je Stanko Laković uzeo gutljaj vode, uslijedio je šokantan trenutak.

“Čim sam stavio vodu u usta, momentalno sam ispljunuo sve i osjetio kako mi usta gore. Nakon možda pola minute, minute, iz restorana su me poslali van”, izjavio je.

Iako se prvo sumnjalo na alergijsku reakciju, liječnici su naknadno dijagnosticirali da je Laković popio neku vrstu korozivnog sredstva ili kiseline.

Previous articleDotaknuo kaput pa doživio horor: Iz njega je izletjelo na stotine ovih stvorenja preplavili su kuću!
Next articleGorica će kazniti Maloču zbog izjave o Hajduku

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here