Home Sport ‘Čujem da Schumacher sjedi za stolom tijekom večere, ne znam je li...

‘Čujem da Schumacher sjedi za stolom tijekom večere, ne znam je li to točno’

195
0

Michael Schumacher, legendarni vozač Formule 1, prošao je kroz tešku nesreću pri skijanju prije deset godina, a javnost i dalje ostaje u neizvjesnosti o njegovom zdravstvenom stanju. Nedavne izjave bivšeg F1 vozača Johnnyja Herberta dodatno potpiruju misterij oko Schumacherovog života nakon nesreće.

Herbert je za BettingSites izjavio: “Čujem ponešto iz druge ruke. Čujem, od onih unutar Formule 1, da on uistinu sjedi za stolom tijekom večere, ali ne znam je li to točno. Mogu samo čitati između redova. Nismo puno čuli od obitelji i razumljivo je. Michael i obitelj oduvijek su poznati po čuvanju privatnosti.”

Dugi period proveden u komi nakon nesreće i rijetke izjave obitelji ostavljaju mnogo nepoznanica. “Takav je bio i tijekom karijere. Mislim da se stvari nisu promijenile na način bismo mi koji smo ga poznavali i obožavatelji diljem svijeta željeli vidjeti. Voljeli bismo znati, svi bismo voljeli znati da se stvari kreću pozitivno. Pošto nemamo informacija, možemo samo pretpostaviti da još nije u situaciji gdje postoji šansa za oporavak.”

Herbert naglašava neizvjesnost situacije i pretpostavlja da je Schumacher i dalje u sličnoj situaciji kao odmah nakon nesreće. Njegova izjava dodatno potiče nagađanja i čini ovu priču još uvijek enigmatičnom. Obitelj Schumacher i dalje čuva privatnost, ostavljajući javnosti prostor za različite spekulacije.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here