Home Mozaik Dao susjedu svu ušteđevinu da mu ubije kćer (7) i optuži mu...

Dao susjedu svu ušteđevinu da mu ubije kćer (7) i optuži mu ženu za smrt: Ovaj obrat ga je razotkrio!

432
0

Muškarac iz indijske države Uttar Pradesh platio je susjedu po imenu Amir oko 5000 dolara i dao mu uz to i sav alkohol iz kuće da ubije njegovu sedmogodišnju kćerku Sabu.

Plan Muzamil Shamad iz Indije bio je kriviti majku za smrt djeteta, odnosno njegovu suprugu koja više nije htjela živjeti pored njega, prenosi Times of India.

Amir je pristao ubiti dijete. Uzeo je novac i alkohol te je, uz pomoć ujaka svoje kćeri, odnosno rođenog brata, provalio u njezinu sobu dok je ona spavala i buzdovanom joj razbio glavu. Shamad tada nije bio kod kuće, dok je njegova majka spavala u kući pored one u kojoj se dogodila tragedija.

Zločin je potresao selo Bulandshar, a policija je zaista prvo posumnjala u kćerinu majku, posebno nakon tendencioznog ponašanja Muzamil Shamad, koji im je rekao da ju je zlostavljala.

Policija je brzo zbrojila “dva i dva” kada je otkriveno da je Muzamil Shamad prije tri godine brutalno ubio sina svoje žene iz prvog braka, za što nije ni optužen, a kamoli da je odgovoran za zločin.

– Žena je policiji ispričala i detalje iz braka i Muzamilove pokušaje da je otruje kiselinom u dva navrata. Sve zato što ga je htjela ostaviti. Zaprijetio joj je da će je ubiti ako se sazna što se dogodilo s njezinim sinom iz prvog braka. Zbog nedostatka dokaza taj zločin nikada nije riješen – rekao je šef policije Santos Kumar Singh iz Bulandshara.

Ono što Muzamil nije očekivao je da će susjed propjevati zbog pritisaka mještana, ali i policije, te priznati da je plaćen da ubije nesretnu djevojku.

Muzamil Shamad je uhićen i suđenje mu je u tijeku, a njegov brat i susjed su iza rešetaka.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here