Home Mozaik Djevojka otkrila da ju dečko vara nakon što joj je pokušao kupiti...

Djevojka otkrila da ju dečko vara nakon što joj je pokušao kupiti prsten

65
0
pexels didsss 1302307

Prodajna strategija Darryja Ringa može se činiti čudnom, ali se pokazala uspješnom: svaki kupac može kupiti prsten samo jednom u životu. I tako djevojke otkriju prevaru

Postoji pariška draguljarnica koja svakom muškarcu dopušta da kupi samo jedan prsten. Svatko tko se vrati da bi kupio drugi za svoju novu djevojku nije dobrodošao. Vlasnik tako slavi pravu ljubav, dok žene uspijevaju otkriti partnerove izdaje, kao što se dogodilo Tallulahinoj prijateljici.

Kupio drugi prsten i tako priznao da je vara

Darry Ring naziv je zlatarnice koja svakog kupca pita je li siguran da je našao pravu osobu. Prodaje zaručničko prstenje samo ako je dotični muškarac doista uvjeren u svoje “da”. U procesu kupnje trgovina traži potvrdu identiteta, tako da ako se taj kupac vrati kupiti novi prsten za drugu osobu, zlatar mu ga neće prodati. Kako?

Potvrda identiteta

Ime i prezime kupca pohranjuje se u bazu podataka. Ona bila vidljiva iz transakcije. Tu je i ime voljene osobe, koje više nikada neće biti moguće promijeniti. Tallulah, TikTokerica, rekla je da je njezina prijateljica saznala za ovu romantičnu politiku i odmah zamolila partnera da kupi zaručnički prsten od Darry Ringa. Njih dvoje su se već odlučili vjenčati, a zašto ne s jednim od ovih prstena? Nadalje, zlatarna nudi prekrasne zlatarske kreacije. No, djevojka se šokirala kada je otkrila da je njezin budući suprug malo prije tamo već bio kupovao, uvjeren u ženidbu s drugom ženom.

“Muškarcima se ne može vjerovati”

“Muškarcima se ne može vjerovati”, kaže Tallulah u videu na TikToku prije nego što je ispričala što se dogodilo njezinoj prijateljici. “Značenje prstena je da je to ljubav vašeg života. Možete ga kupiti samo jednom.” Zatim pojašnjava situaciju, objašnjavajući kako funkcionira kupnja od Darry Ringa: «Dakle, recimo, na primjer, da ste zaručeni za dečka i on vam kupi prsten u ovoj zlatarnici, ali onda se ne vjenčate. Sljedeća djevojka, ako želi prsten od te tvrtke i on ga pokuša kupiti, bit će mu rečeno: ‘Ne možeš’.”

Ljubavnici predložio brak

Veza njezine prijateljice s dotičnim dečkom trajala je dvije godine. Završila je kada je otkrila da je prije samo mjesec dana bio u Darry Ringu kako bi svojoj ljubavnici predložio brak. Tallulah je upoznala partnera svoje prijateljice i o njemu kaže: «Mislim da je prokleto glup i da ne razumije koncept tvrtke. Otišao je kupiti prsten s njom pored sebe i zlatar je odmah odbio transakciju.” No djevojka nikada nije dobila prsten pa je bilo jasno da ju vara: “Ispostavilo se da se zadnjih 6 mjeseci viđao s drugom za koju je rekao da se ne treba brinuti”, zaključuje na klipu.

Politika Darryja Ringa

Prodajna strategija ove trgovine mogla bi se činiti bizarnom i ne baš inteligentnom u smislu profita. Spriječiti čovjeka da obavi drugu kupnju moglo bi predstavljati ekonomski gubitak, zar ne? Ipak, Instagram profil draguljarnice ima 98,8 tisuća pratitelja i parovi cijene duh inicijative. Web stranica tvrtke je jasna; na prvi pogled čitate: “Vjerujemo u pravu ljubav”. Tallulahina prijateljica nije jedina koja je na ovaj način otkrila dečkovu izdaju: “Za Darryja Ringa sam čula samo dva puta i oba puta je bila potpuno ista situacija”, napisao je korisnik TikToka ispod videa.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here