Home Vijesti Dvojica 18-godišnjaka osumnjičena za razbijanje dvojezične ploče na srpskom konzulatu

Dvojica 18-godišnjaka osumnjičena za razbijanje dvojezične ploče na srpskom konzulatu

1533
7

Konzulat-RijekaPolicijski službenici Prve policijske postaje Rijeka u suradnji s djelatnicima Službe organiziranog kriminaliteta Policijske uprave primorsko-goranske uspješno su završili kriminalističko istraživanje u svezi oštećenja ploče s dvojezičnim natpisima na zgradi konzulata u Ulici Erazma Barčića u Rijeci. Podsjećamo, dvojezična ploča te staklo na prozoru na katu spomenute zgrade oštećeni su u jutarnjim satima 9. studenog. Tijekom opsežnog kriminalističkog istraživanja policija je ispitala više osoba što je u konačnici rezultiralo pronalaskom počinitelja i razrješenjem kaznenog djela oštećenje tuđe stvari. Za ovo kazneno djelo policija sumnjiči dvojicu 18-godišnjih hrvatskih državljana s područja Rijeke.

Obojica će redovnim putem biti kazneno prijavljena mjerodavnom državnom odvjetništvu.(PUPG/RD)

7 COMMENTS

 1. izmanipulirana mladež….al’ da su potencijalno opasni, opasni su ! Koja pedagoška i društveno korisnog rada

 2. Jadni dječaci! Pa kako je bezobrazna ” naša policija ” oni su pravi domoljubi a policija ih jadne ni krive ni dužne uhapsila i povrijedila im njihova građanska prava. Eto vidite ljudi kako se gaze naša prava i prava istinskih domoljuba. Pa mi ni staklo nesmijemo razbiti na Srpskom konzulatu! Kakva nepravda! Zbilja se ugnjetavaju Hrvati i sustavno im se krše ljudska prava:

 3. čekaj, kako policija podiže optužni prijedlog po “oštećenju tuđe stvari” ako je iznos štete minimalan, tj ispod 3 tisuce kuna?

  Jebena zemlja s takvom policijom, pišu se optužnice da se namjesti statistika, pa ovako kvalificirano djelo ne pada u statistike međunacionalnih tenzija nego u običan kriminal.

  CIVILNA KONTROLA JEBENIH INSTITUCIJA DA SE NE MOGU OVAKO SAMI IGRATI SA ZAKONIMA I SA PSIHIČKIM ZDRAVLJEM NACIJE.

  I ONDA SE ČUDIMO ŠTO JE ZEMLJA SJEBANA A SVE UVIJEK IDEMO LINIJOM MANJEG OTPORA I SKRIVANJA PROBLEMA POD TEPIH.

  JEDVA ČEKAM DA OPET PUKNE; BIT ĆU PRVI NA FRONTU!

 4. @firi – majstore daj svoje ime prezime I adresu

  Bravo decki, imate stav kakav takav I izrazili ste ga a ne ko ove pantigane na internet koje se kriju iza nakakvih imea…..

  Jovanovic nije prijavio onog koji je palio Hravtsku zastavu u begoradu a nije ni vidi I cuo da su pjevali klati ce Hravte….ali Simunica je….***********

 5. pese kane pacovčino i ti se kriješ iza pešovanskog imena. Dali znaš da je napad na diplomatsko predstvništvo po međunarodnom pravu akt terorizma?
  Kretenčino glupa kad si toliki domoljub zar hoćeš da Rijeka bude uz bok Beirutu, Bagdadu, valjda bi ti onda srce bilo na mjestu tebi i ostalim sličnim kretenima sa desnice

 6. pese kan je “plivao” dok se učilo o međunarodnoj korektnosti i akti terorizma. Zaostao je na gerilskom i specijalnom ratovanju. učio je od srijede do petka, al’ se nije mako dalje od početka

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here