Home Sport Ivica Tucak uoči finala: ‘Zamolit ću ljude iz našeg saveza da upozore...

Ivica Tucak uoči finala: ‘Zamolit ću ljude iz našeg saveza da upozore na Španjolca koji prelazi granicu’

216
0

Hrvatska muška vaterpolo reprezentacija ostvarila je značajan uspjeh plasiravši se u finale Europskog prvenstva u Zagrebu nakon pobjede protiv Mađarske u polufinalu. Izbornik Ivica Tucak iznio je svoje viđenje ključnih elemenata igre, ali i izrazio zabrinutost zbog ponašanja španjolskog vratara, naglašavajući da će zamoliti hrvatski savez da upozori na potencijalno nesportsko ponašanje.

Tucak o Španjolskom vrataru

Na press konferenciji, Tucak je dao svoje mišljenje o mladom španjolskom vrataru Aguirreu, priznavši njegovu svjetsku klasu, ali i ukazavši na agresivnost prema suparnicima, posebno nakon obrana. Tucak je izrazio zabrinutost da takvo ponašanje može preći granicu dobrog ukusa te najavio inicijativu da se na to upozori nadležne.

Bijač o Aguirreu

Kapetan reprezentacije, Marko Bijač, dodao je svoje viđenje Aguirrea, pohvalivši njegovu obranu, ali izražavajući brigu zbog agresivnosti prema protivnicima i podbadanja tijekom utakmica.

Naglasak na sportskom ponašanju

Ivica Tucak je istaknuo važnost sportskog ponašanja te je najavio da će zamoliti ljude iz hrvatskog saveza da upozore na potencijalno nedolično ponašanje tijekom finala Europskog prvenstva protiv Španjolske.

Dok Hrvatska s nestrpljenjem iščekuje finale Europskog prvenstva protiv Španjolske, Izbornik Ivica Tucak ističe važnost fer igre i sportskog ponašanja, te najavljuje da će poduzeti korake kako bi se održala visoka razina poštovanja na terenu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here