Home Sport Javila se majka autističnog dječaka kojega je Ronaldo divljački udario: ‘Kad me...

Javila se majka autističnog dječaka kojega je Ronaldo divljački udario: ‘Kad me nazvao, samo se hvalio…’

95
0

Portugalski nogometni majstor Cristiano Ronaldo (37) službeno je predstavljen u utorak u Rijadu, nakon što je potpisao ugovor za saudijski Al Nassr, no za svoj novi klub neće debitirati još neko vrijeme.

Ronaldo je već u četvrtak trebao zaigrati u dresu novog kluba, ali kako piše Daily Mail, zabranjen mu je nastup zbog incidenta još iz Engleske. Tada je prilikom izlaska s terena nakon utakmice protiv Evertona udario u ruku kojom je jedan autistični dječak držao mobitel i snimao ga. Zbog toga je dobio dvije utakmice suspenzije u prvenstvu, koje će morati odraditi u Saudijskoj Arabiji.

Engleski Daily Mail kontaktirao je majku autističnog dječaka za komentar te kazne, a ona je dala oštar odgovor:

“Razbjesnim se na spomen njegova imena. Ni meni ni mom sinu Jacobu nije se nikad pravilno ispričao. Kad me nazvao u travnju samo se hvalio, samo je o sebi pričao. Trebao se umiroviti i sve nas pustiti na miru. Odrekli su ga se u Unitedu i Portugalu i jasno je da sad ljudi vide kakav je on zapravo. Doživjeli smo puno stresa zbog njega. Tretira nas se kao da smo kriminalci, a ne žrtve u svemu ovome. Ne radi se o novcu, od njega samo želim poštenu ispriku.”

Ne dođe li do promjene, Ronaldo bi trebao propustiti i veliki derbi s Al Shababom 14. siječnja, pa će prvu utakmicu u novom dresu odigrati 21. siječnja protiv Al Ettifaqa.

Previous articleVarijanta korone nazvana po morskom čudovištu izazvala strah i zabrinutost: ‘Najprenosivija je dosad otkrivena’
Next article‘Na ukrajinskim ulicama više nema muškaraca, krenula je velika mobilizacija’

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here