Home Vijesti Jeziva scena u autobusu: Istjerao migrante i prijetio im ‘metkom u crnu...

Jeziva scena u autobusu: Istjerao migrante i prijetio im ‘metkom u crnu glavu’

1670
0

Društvenim mrežama širi se jezivi video na kojem se čuje kako jedan putnik u autobusu govori ostalim putnicima, migrantima, “da ih treba ubiti” i da zaslužuju metak u glavu.

Video, koji se širi Twitterom, prikazuje zastrašujuće scene iz međugradskog autobusa u Srbiji, u kojima putnik istjeruje migrante iz autobusa uz ozbiljne prijetnje.

“Napolje, van, van. Hajde, Raus, marš. “Van stoko jedna”, povikao je tom prilikom, dok su migranti jedan po jedan u koloni izlazili iz autobusa.

Uzalud su pitali “što smo učinili”, budući da se to na videu zapravo ne vidi, ali umjesto odgovora dobili su još strašniju poruku.

“M70 i metak u glavu. Morate sve pobiti. Naučiti ćete srpski tek kad vas upucam u tu crnu glavu ”, nastavio je putnik koji je u međuvremenu dobio podršku vozača da je u pravu.

„Služio sam ovoj zemlji, dao sam joj zakletvu. Da sada imam oružje, ubio bih ih ”, ​​završio je ovaj zastrašujući razgovor putnik.

Brojna pitanja i nove podjele otvorit će ovaj video, ali neosporno je da smo u manje od dvije minute videa mogli čuti govor mržnje, netoleranciju prema drugima i poziv na linč, kako bi se “drugi” istrijebili.

Sve je to pod sloganom služenja svojoj zemlji, da će nestati ako ne izbrišemo sve one koji su drugačiji od nas i koji nam smetaju. Danas su to migranti, sutra nacionalne manjine, a tko zna tko je sljedeći.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here