Home Sport Kustić: Dalić ostaje izbornik!

Kustić: Dalić ostaje izbornik!

188
2
dalipress
Youtube Screenshot

Zlatko Dalić ostaje izbornik Hrvatske! Otkrio je to predsjednik HNS-a Marijan Kustić. “On je izbornik i ostat će izbornik Hrvatske nogometne reprezentacije. Razgovarali smo i dali si ruke”, rekao je Kustić za Novu TV. Komentirao je i sudbinu Luke Modrića u reprezentaciji.

“Nadam se da će biti ovdje, da će nastaviti nositi traku u Ligi nacija i na Svjetskom prvenstvu, on će sam odlučiti. Vjerujem da će ostati i doista bih to želio”, rekao je o Modriću. Ranije je odgovorio i na pitanje je li ispadanje u skupini na Euru neuspjeh.

“Pa jest neuspjeh. Bilo nam je cilj kvalificirati se na Europsko. Rekli smo da želimo proći skupinu pa poslije što napravimo je odličan rezultat. Nismo prošli skupinu, nije to ono što smo očekivali. Što reći, dignimo glave i brzo je Liga nacija”, rekao je Kustić.

2 COMMENTS

  1. HDZ je podržavao i uvijek će podržavati osrednjost i poluznanja,počev od Dalića do famoznog Rimca😂To sve generira Potemkinove reprezentacije i Potemkinove robotaksije koji se ne pokreću a Veliki Glavati Vođa se smije kao pečen u robotaksiju😂🤣😂😂😂🤣

  2. Kustić- kelner iz Zubovića kojemu je HDZ kao “mornaričkom časniku” stranke poklonio kao “capporallu”talijanske mornarice Panerai Luminor, bez ikakve je dileme- PRDEŽ i dalje ostaje na čelu najprecjenjenije svjetske bulumente!!!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here