Home Vijesti Majk: Žao mi je što sam to učinio, jako je volim

Majk: Žao mi je što sam to učinio, jako je volim

1684
2

Mario Majk Mažuran koji je prije devet dana nožem unakazio 39 godina mlađu ženu s kojom ima sedmogodišnjeg sina, u ponedjeljak je ipak iz riječkog istražnog zatvora angažirao odvjetnika te je podignuta žalba po svim točkama zbog kojih je zadržan u pritvoru.

Majku je određeno jednomjesečno zadržavanje u pritvoru da ne bi mogao utjecati na svjedoke te zbog sumnje da će uništiti ili sakriti tragove ili dokaze vezane za kazneni postupak, ali i zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela, prenosi Tportal.

– S obzirom na to da je Mažuran dosad nije osuđivan, sudac istrage nije prihvatio točku 3, ali mi smo se žalili na kompletan pritvor, jer smatramo da se Mažuran može braniti sa slobode budući da je prikupljeno dovoljno dokaza da se može voditi postupak, izjavio je odvjetnik Velimir Došen.


Odluka o Majkovom ostanku u pritvoru na sjednici izvanraspravnog vijeća u petak

Došen je napomenuo kako je njegov klijent 28-godišnju ženu, nakon što ju je ozlijedio, sam odvezao pred sušačku bolnicu i sam se, kada je došao k sebi, prijavio policiji i sve priznao, ali i da negira da ju je prije toga vezao, za što ga se također sumnjiči.

– Mažuran je vrlo potišten, rekao mi je da mu je žao što je učinio i da jako voli tu ženu. U izvanbračnoj vezi su devet godina, a imaju i dijete. Ne negira da ju je ozlijedio, učinio je to na mah u razdraženom stanju, ali u pitanju su dosta složeni odnosi i nije baš sve tako kako se njega prikazuje, kaže Došen koji kao motiv navodi ljubomoru i razliku u godinama.

Činjenica da po kaznenoj evidenciji Majk u Hrvatskoj nikada nije bio osuđivan je začudila mnoge kao i njegova odvjetnika.

– U Zvonimirovoj ulici u Rijeci mu je 1979. pred auto istrčala 72-godišnja žena izvan obilježenog pješačkog prijelaza te je smrtno stradala. Četverogodišnju zatvorsku kaznu, koja mu je smanjena na godinu i pol zbog rođenja djeteta, izdržao je u Sloveniji, jer je tada bio prijavljen u Ilirskoj Bistrici gdje je imao i tvrtku, objasnio je Došen za Tportal, dodajući da je ta kazna nakon određenog vremena izbrisana iz evidencije, pa bi Majk, zato što nije osuđivan, mogao ranije biti pušten iz pritvora.

Previous articleNajveće plaće imaju piloti i djelatnici TDR-a
Next articleEkonomski institut Zagreb: “Vlada nije spremna za nepopularne reformske zahvate”

2 COMMENTS

  1. Došen, opet to g**no brani bivše udbaške drukere. Došene, Došene, di će ti duša? Znam ja, ne brini.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here