Home Mozaik Mislio je da će mu bivša žena oduzeti sina, pa joj je...

Mislio je da će mu bivša žena oduzeti sina, pa joj je učinio nešto što nitko ne bi poželio ni najvećem neprijatelju

478
0

Nicole Montalvo idealno je živjela na početku braka s Christopherom Otero-Riverom (33), s kojim je dobila sina. No, s vremenom je počela trpjeti tortu svog muža, a 2018. se od njega razvela.

Godinu dana kasnije, misleći da će mu biti zabranjeno vidjeti dijete, Christopher se odlučio za najpodmukliji plan – zapalio je i raskomadao svoju bivšu suprugu.

Neposredno prije nesreće borio se s Nicole za skrbništvo nad svojim osmogodišnjim sinom, a jednog dana Christopher i njegova nova djevojka navodno su namamili Nicole u udaljeno područje, gdje su je pretukli, zbog čega je muškarac proveo nekoliko mjeseci u zatvoru .

Kad je izašao iz zatvora, nastavio se boriti za skrbništvo nad sinom, a kobnog dana, 21. listopada 2019., Nicole je odvezla sina da vidi bivšeg muža.

Dogovor je bio da ga odvede u školu, a Nicole po njega. No, nije se pojavila u školi, a dijete je preuzeo djed, odnosno Christopherov otac, Angel Luis Rivera (66).

Nicole se od tada vodila kao nestala, a svekar je pokazao poruke koje mu je navodno poslala, tvrdeći da je pogriješila i da bi se njih dvojica trebali brinuti o djetetu.

No, policija je ubrzo utvrdila da je poruke poslala lažna osoba, te da Nikolin telefon uopće nije iznošen iz kuće njezina bivšeg supruga.

Četiri dana nakon nestanka istražitelji su pronašli Nikoline dijelove tijela zakopane u obiteljskoj kući, kao i na drugom obiteljskom imanju.

Utvrđeno je da je tijelo spaljeno, izrezano na komade i zakopano na dva različita mjesta.

Policija je uvjerena da su je bivši suprug i njegov otac ubili kako bi stekli skrbništvo nad djetetom.

– Dvojica muškaraca optuženi su za ubojstvo drugog stupnja, zlostavljanje tijela i krivotvorenje dokaza. Obojica su se izjasnili da nisu krivi te su angažirali zasebne odvjetničke timove, dok su druge okrivili za Nikolinu smrt – navodi se u priopćenju tužiteljstva.

Navodi se i da je iskasapljenje tijela bilo toliko ekstremno da liječnik nije mogao utvrditi kako je Nicole ubijena, ali se tvrdi da je bila “raskomadana do razine koju nikad prije nije vidio”, pa je naveden uzrok smrti biti nasilje neodređenim sredstvima ”.

I otac i sin kasnije su osuđeni na doživotni zatvor zbog ubojstva, sa po 20 godina zatvora zbog drugih optužbi za zlouporabu tijela i krivotvorenje dokaza.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here