Home Vijesti MISTERIJA: Muž Nikoline Pišek tokom noćne masaže rekao: ‘Nije mi dobro’, pa...

MISTERIJA: Muž Nikoline Pišek tokom noćne masaže rekao: ‘Nije mi dobro’, pa izgubio svijest!

547
0

Vidoje Ristović preminuo je u nedjelju u 44. godini. Prema izvoru Kurira, on je u trenutku smrti bio u salonu za masažu. Suprug Nikole Pišeka Vidoje Ristović iznenada je preminuo u subotu oko ponoći na tretmanu masaže tijela!

Prema izvoru Kurira, tijekom dana se osjećao dobro i nije se žalio na probleme sve do pred samu smrt. Tijekom masaže osjetio je da mu nije dobro i požalio se terapeutkinji, ali je već bilo kasno, jer je nakon nekoliko trenutaka preminuo. Nakon što je izgovorio riječi “Nije mi dobro”, odmah je izgubio svijest i ubrzo preminuo.

Iza ponoći Hitnu je nazvala žena koja je rekla da muškarac ne diše već pola sata. Kad su stigli, liječnici nisu ni pokušali reanimaciju, jer je Vidoje već bio mrtav.

Prema prvim pretpostavkama, sumnja se da je imao srčani udar, koji je očito bio smrtonosan. Ristovićeva obitelj i bliža rodbina šokirani su njegovim preranim odlaskom, a supruga Nikolina od bolova nije mogla govoriti, već je samo kratko medijima potvrdila da je Vidoje preminuo.

Srpski mediji navode da njihovoj osmogodišnjoj kćeri nije mogla ispričati što se dogodilo jučer jer se bojala da bi to moglo ostaviti traume i posljedice na njezinu psihu, dok je Ristovićeva nasljednica iz Mateova prvog braka saznala loše vijesti. Kako kaže sugovornik, jako je teško podnijela gubitak oca za kojeg je bila vezana, stalno plače i ne može se pomiriti s činjenicom Vidojeve smrti.

Previous articleZlo se ponovo vratilo u Europu, ovaj put umjesto njemačke vojne čizme, tu je ruska!
Next articleNikolina Pišek i kćer su se nedavno skoro otrovale ugljičnim monoksidom, od najcrnjeg scenarija spasio ih je upravo Vidoje

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here