Home Mozaik Nikolina Pišek i kćer su se nedavno skoro otrovale ugljičnim monoksidom, od...

Nikolina Pišek i kćer su se nedavno skoro otrovale ugljičnim monoksidom, od najcrnjeg scenarija spasio ih je upravo Vidoje

192
0
Foto: Kurir

Vijest da je u 44. godini preminuo Vidoje Ristović šokirala je regiju. Smrt je srpskim medijima potvrdila njegova supruga Nikolina, no nije imala snage reći nešto više.

Njih su dvoje bili u braku devet godina i roditelji su sedmogodišnje kćerke Une Sofije. Kako su nerijetko otkrivale njihove fotografije na društvenim mrežama, Vidoje je bio u dobrim odnosima s Nikolininom starijom kćerkom Hanom, kao što je i ona bila u dobrim odnosima s njegovom kćeri iz prvog braka.

Ne tako davno kupili su kuću s bazenom u podsljemenskoj zoni, a u tijeku su radovi na njoj. Vidoje i Nikolina željeli su glavni grad Hrvatske pretvoriti u svoj dom.

“U Zagrebu smo kupili kuću i uređujemo je. Meni i suprugu se činilo da je na neki način manja sredina pa je jednostavnije za odgoj i odrastanje djeteta. Nekako je prevagnuo Zagreb. Naravno, to ne znači da jednog dana svoje školovanje neće nastaviti negdje drugdje”, rekla je Nikolina ranije za Story.

“Postavila sam si i dodatne zadatke tako da s Mijom Kovačić, školskom kolegicom, radim neke adaptacije te rješenja poslovnih i privatnih prostora. Moram reći da uživamo u tome. Uglavnom, svojoj sam kući pristupila dosta štreberski i ziheraški u fazi priprema. Kreativnosti ne nedostaje, imam sjajnu ekipu oko sebe i od početne ideje da samo malo osvježim ionako dobar prostor koji je potpuno logično i zdravo projektiran, dogodilo se da se dosta toga mijenja”, rekla je.

Progovorila je i o samoj kući.

“Uglavnom, ide se na koncept pametne kuće koja će sama proizvoditi potrebnu energiju i razmišljati umjesto mene. Divno, zar ne? Već ima toliko karaktera da joj moram dati neko ime”, ispričala je i dodala: “Osmislili smo i samoodrživi vrt. Zvuči suludo, ali ideja mi je da ne posjedujem kosilicu, da biljke budu pomno odabrane i komplementarne pa da vrtlar dođe jednom ili dvaput godišnje radi minimalnog orezivanja. Javit ću vam jesam li u tome uspjela.”

Nikolina je planirala živjeti u podstanarskom stanu dok uređuju novi dom, no tada su se ona i kći otrovale ugljičnim monoksidom. Od najcrnjeg scenarija spasio ih je upravo Vidoje, koji se u to vrijeme nalazio u Beogradu.

“Slučajnost nas je spasila. Moj suprug koji nije bio Zagrebu je reagirao najbolje moguće. Da je bilo drugačije, mi ne bismo bile žive. Čula sam se sa suprugom kada sam došla iz grada s kćeri, rekla mu da idemo gledati film. Nazvala sam ga oko ponoći i rekla da se ne osjećam dobro i da Una povraća. Rekla sam mu da ću ujutro otići kod doktora. Međutim, on je inzistirao da odemo tu večer. Nazvao me je poslije ponovo, ali se nisam javljala na telefon, jer sam očigledno izgubila svijest. Kasnije sam od njega čula da je redom zvao prijatelje te uspio dobiti jednog našeg prijatelja”, ispričala je Nikolina tada.

“Oni su pozvali policiju i hitnu, koji su pomogli da se razvale vrata i da dođu do nas. Poslije su nas transportirali u bolnicu. Apeliram da se zakonom uvede alarm za plin, jer se tako mogu spasiti ljudski životi. Meni se dogodilo to da su instalacije redovno održavane, ali kao što vidite, mogao se dogoditi najgori scenarij”, dodala je.

Nakon toga se preselila u hotel, a na kraju su se ipak smjestili u novi podstanarski stan dok se njihov dom ne završi.

Previous articleMISTERIJA: Muž Nikoline Pišek tokom noćne masaže rekao: ‘Nije mi dobro’, pa izgubio svijest!
Next articleVidoje je bio sin najbogatijeg srpskog antikvara: Nikolinin tast je bio Arkanov prijatelj, a opljačkao ga je ministar kulture!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here