Home Vijesti Žena zapela na A6 između Delnica i Lokvi: ‘Tri sata smo čekali...

Žena zapela na A6 između Delnica i Lokvi: ‘Tri sata smo čekali da vučna služba odveze aute s ljetnim gumama’

142
0

U prometnom kolapsu koji je snijeg jučer uzrokovao na autocestama od unutrašnjosti prema moru mnogi su putnici ostali zaglavljeni satima. U Gračacu, Gospiću, Obrovcu i Kninu otvoreni su i prihvatni centri za ljude koji su zapeli na cestama, a teška je situacija bila i na dionici od Zagreba prema Rijeci.

Portalu Index.hr čitateljica koja je tri sata čekala na autocesti između Delnica i Lokvi. “Čuli smo od nekih koji se probijaju od Rijeke prema Delnicama da je problem u proklizavanju vozila s ljetnim gumama. Sad su neki počeli voziti po suprotnoj strani i napravili još veću blokadu”, napisala je sinoć.

Danas nam je javila da se situacija raščistila nakon što su u koloni proveli tri sata te je ponovila da je prema njihovim saznanjima problem nastao zbog vozila s ljetnim gumama koja su proklizavala na uzbrdicama. “Onda su neki krenuli drugom stranom ceste, pa je nastao problem kod dolaska vozila u susret, a u susret su nam dolazili kamioni, autobusi, čak i autobusi s prikolicom!” kaže.

“No treba reći da je na cesti nanos snijega bio dosta visok, ralice smo vidjeli tek iza ponoći, a u koloni smo bili od nekih 22 sata. Jedno sat vremena nakon što je prošla vučna služba i odvela dio zarobljenih auta, kolona je polako krenula”, dodala je.

Previous articleMlada ostala šokirana na dan vjenčanja: otišla je u kupaonicu i zatekla svekrvu kako…
Next articleButković: Ralice očiste, a onda za pola sata opet napada snijeg. Ne krivim nikoga

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here