Home Mozaik Obitelj večerala za skoro 400€ i pobjegla kad je stigao račun VIDEO

Obitelj večerala za skoro 400€ i pobjegla kad je stigao račun VIDEO

163
0
3866221 20240421 22 39 46dineanddash familyofeight tuck into huge meal of expensive steaks double ff

Osoblje talijanskog restorana Bella Ciao u Port Talbotu, zapadno od Swanseaja, doživjelo je neugodnu situaciju kada je osmeročlana obitelj u petak večerala u restoranu i napustila lokal ne plativši skupi obrok.

Gosti su naručivali skupocjene odreske, duple deserte i 15 boca pića… Račun je bio 382 eura, odnosno oko 44.700 dinara. Na kraju je majka pokušala platiti večeru štednom karticom, no dvaput je odbijena.

Navodno je rekla osoblju da će njezin sin pričekati unutra dok ona ode po svoju ‘drugu karticu’, no nije se vratila i nekoliko trenutaka kasnije dječak je nestao iz prostorije.

Menadžer Tyrone Rees rekao je za Mirror: Kad je došao do vrata, počeo je trčati. Moj sin je htio poći za njim, ali sam mu rekla da ne smije.

Obiteljski restoran naknadno je saznao da nema načina kontaktirati obitelj jer je broj koji su upotrijebili za rezervaciju bio “lažni”.

Restoran je podijelio video s obitelji, koji je brzo postao viralan, a pogledalo ga je više od 12 milijuna ljudi.

Nakon što je video objavljen, kažu da su ih “bombardirali” pozivima iz drugih restorana u okolici, tvrdeći da su i oni imali slične incidente s ovom obitelji.

Video možete pogledati na ovoj objavi:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here