Home Sport Održan prvi ovogodišnji trening NK Rijeke

Održan prvi ovogodišnji trening NK Rijeke

572
0

Živo je bilo danas na Kantridi oko 14 sati, u vrijeme zakazano za prvu ovogodišnju prozivku igrača NK Rijeke. Za prvi trening odabrano je pomoćno igralište tzv. “Azurna obala” na čijem ulazu stoji novi natpis o kvaliteti umjetne podloge koja ima i certifikat FIFA-e. Pod budnim okom trenera Elvisa Scorie i njegovog stručnog štaba na teren su izašli: Lisjak, Pelin, Križman, Kreilach, Stepčić, Štrok, Budicin, Đalović, Čagalj, Gerc, Baković, Čulina, Ljubović, Čaval, Vukman, Švrljuga, Rukavina, Tadejević, Datković zajedno s mladim nadama: Raspor, Simanović, Pilčić, Grujević, Živulić, Matovina, Rubčić, Bjelanović, Bjelić, Jović, Miloš, Mance, Močinić i Mršić. Davor Landeka je zatražio dodatni dan, a struka mu je to odobrila, tako da će se na treningu pojaviti sutra.

Od prošlogodičnje ekipe nije bilo samo jedino Rodića s kojim je po riječima direktora struke postignut dogovor o sporazumnom raskidu suradnje. O “calciomercatu” za Riječke prilike se nije previše razgovaralo osim da je stajalište kluba da Štroka zadrži (ako ne dodje nemoralna ponuda op.a.). Budicin ostaje jer konkretnih ponuda nema, a jedino veliko preostalo pitanje je Đalović za kojega interesa ima ali ponude ne zadovoljavaju ni Đalovića ni klub.

Nažalost u klubu je stav da ga se mora prodati jer se jedino na takav način mogu kako-tako srediti finnacije za nastavak sezone. Po riječima rukovodstva stanje bi se trebalo isprofilirati do odlaska na pripreme u Tursku, a koga će Elvis povesti na put…od 34 igrača vjerujemo da će izvući najbolje. (L.Slama)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here