Home Vijesti Ovo se nikad nije dogodilo, kvar se proširio čak do Rijeke!

Ovo se nikad nije dogodilo, kvar se proširio čak do Rijeke!

418
2
Photo by paul: https://www.pexels.com/photo/symmetrical-view-of-electricity-towers-8246810/

Kako Hina neslužbeno doznaje iz Hrvatskog operatora prijenosnog sustava, dogodio se raspad elektroenergetske mreže kroz tri države – prvo je krenulo iz Crne Gore, potom je prekid struje zahvatio Bosnu i Hercegovinu, a zatim i dio Hrvatske – cijelu Dalmaciju, pa sve do Rijeke, navodno do trafostanice Brinje.

Kako doznaje Hina, još se nikad dosad nije dogodilo raspad elektroenergetskog sustava kroz tri države. Također, saznajemo da trenutno dispečeri frenetično razgovaraju jedni s drugima, država s državom, da se utvrdi što se dogodilo i da se donese plan sanacije, jer nijedna država se ne može izolirati po pitanju opskrbe strujom budući da su svi povezani s dalekovodima.

Uzrok još nije poznat, zasad se špekulira da je zbog visokih temperatura skočila potrošnja te da je sustav u jednom trenutku srušen. Tijek događaja možete pratiti na našem Viber kanalu. 

2 COMMENTS

  1. U svakom jebenom eksperimentu mora biti najposlusnija kolonija EU Hrvatska. Zasto???

  2. Za pravovaljanosti opita i eksperimenata važni su mikroelementi.Takvih ima istočno od raja, ako izuzmemo Mađarsku,Česku i Slovačku dovoljno.EC se vodi motom”Zemi sve što ti život pruža” pa mikropajace nitko ništa nit pita već ih samo guraju dublje u govna.Suverenitet je na poslijetku izgubljen sa “lomljenjem” kune smiješnim € DINAROM.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here