Home Vijesti Pametno i Unija Kvarnera zajednički na izbore za Europski parlament

Pametno i Unija Kvarnera zajednički na izbore za Europski parlament

488
0

Pod nazivom “Pametno i Unija Kvarnera zajedno na EU Izbore 2019” jutros je na Botelu Marina potpisan Sporazum o izbornoj koaliciji ove dvije stranke, javlja Radio Rijeka. Stranke Pametno i Unija Kvarnera dogovorile su zajednički izlazak na predstojeće izbore, prenosi Radio Rijeka.

Ispred stranke Pametno potpisala je predsjednica Marijana Puljak, a ispred stranke Unija Kvarnera predsjednik Davor Willheim.

“Mi smo najmlađa regionalna stranka na području Primorsko-goranske županije. Imamo članove od Rijeke, preko otoka do Gorskog kotara. Sve su to ljudi koji se bore za demokraciju i boljitak svih”, naglasio je čelnik Unije Kvarnera Davor Willheim.

“Naši kandidati za EU parlament iz redova Unije Kvarnera su Majda Manjgotić i Đanino Sučić, koji će dostojno predstavljati Primorsko-goransku županiju ako budu izabrani”, rekao je Willheim.

Čelnica stranke Pametno Marijana Puljak istaknula je zadovoljstvo potpisivanjem sporazuma sa Unijom Kvarnera, jer očekuje da stranke koje imaju sposobne i mlade ljude mogu puno napraviti za boljitak svih nas.

Kako je na konferenciji za novinare rečeno, lista koju predvodi Ivica Puljak će biti predstavljena sutra u Zagrebu u Europskom domu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here