Home Kolumne Posilović Laburistima poslala novogodišnju čestitku

Posilović Laburistima poslala novogodišnju čestitku

194
0
Piše: Kristina Posilović

Piše: Kristina Posilović
Piše: Kristina Posilović
Poštovane Hrvatske laburistkinje i Hrvatski laburisti, na Vaše reagiranje na moju kolumnu Isti, isti Laburisti mogu odgovoriti jedino, zakašnjelom novogodišnjem čestitkom, odgovara naša kolumnistica Kristina Posilović.
‘Želim Vam da u novoj 2016. i dalje svesrdno podržavate riječku vlast zbog koje Rijeka nema: radna mjesta, dovoljan broj mjesta u vrtićima,novi bolnički centar, gradsku knjižnicu, muzej moderne i suvremene umjetnosti, primjereni autobusni kolodvor, cjelogodišnju turističku sezonu, i na kraju, najvažnije, iskrenu i jasnu viziju razvitka grada.
Mogla bih Vam do jutra nabrajati što Rijeka nema, a može i mora imati, ali kakva bi ti novogodišnja razglednica bila da ju ne završim u revijalnom tonu.
Želim Vam da u novoj 2016. i dalje dižete ruke za: prirez grada, zapošljavanja u gradskim institucijama/ustanovama, komunalna poskupljenja, Energo, davanja u podnajam gradskih prostora u prvoj zoni, kontinuirano financiranje Galeba, i tako dalje.
Mogla bih Vam do jutra nabrajati što Rijeka ima, a nije Vaša niti zasluga gradske vlasti, no ljudi Vas ionako ne zanimaju kada ih se tako lako odričete (op. Predrag Šustar)’, zaključuje se u čestitci.

Previous articleSnježana Pejčić proglašena svjetskom streljačicom godine!
Next articleDan mimoza u Rijeci

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here