Home Mozaik Potrošila je 250.000 funti da bi izgledala kao Barbie, a sada želi...

Potrošila je 250.000 funti da bi izgledala kao Barbie, a sada želi biti Ken

175
0

Engleska influencerica podvrgnula se desecima operacija kako bi promijenila svoj izgled i bila poput slavne lutke, ali sada se želi vratiti muškom spolu: “Osjećala sam da mi nešto nedostaje”

Potrošio je gotovo 250 tisuća funti (290 tisuća eura) na estetske operacije kako bi izgledao poput lutke Barbie, a sada se odlučio ‘reprogramirati’ i postati Ken. 33-godišnjem Englezu Oliju Londonu iz Hertforda nisu strane ove totalne promjene fizičkog izgleda u potrazi za slavom. U 2018. izjavio je da je potrošio više od 75.000 funti na operaciju kako bi izgledao kao K-pop zvijezda Jimin, iz južnokorejskog boybanda BTS. Tada se njegova želja promijenila i odlučio je postati Barbie.

Sada slijedi daljnja promjena planova, kako prenosi Daily Mail, odlukom da liči na lutkinog dečka Kena, dok njegova najbolja prijateljica Aliia Roza (37) sebe naziva Barbie. “Aliia je potrošila milijune tijekom godina kako bi živjela svoj život kao prava Barbie. Prošle smo godine obje bile na filmskom festivalu u Cannesu kao Barbie. Ali ove godine, otkako sam se vratila u mušku ulogu, mi smo poput Barbie i Ken i dali smo izraditi odgovarajuću odjeću po narudžbi koue nosimo za red carpets na Filmskom festivalu u Cannesu i Venecijanskom filmskom festivalu te na bilo kojem drugom posebnom događaju,” objasnio je London.

Iako je potrošio stotine tisuća funti na svoj vanjski izgled, kaže da traga za nečim što “nedostaje iznutra”, govoreći o izazovima s kojima se suočavao na putu samospoznaje i spoznaje da može biti Ken, a da ne radi “štetne stvari”. “Kada sam se transformirala u ženu, dobivala sam sve pohvale i ljubav, ali nešto mi je nedostajalo iznutra. Mislila sam da su svi moji osobni problemi posljedica mog rodnog identiteta, ali onda sam shvatila da to nije tako. Išla sam na terapiju i posjećivala sam u crkvu. Sve ove operacije me ne čine sretnom”, objasnila je i zaključila: “Morala sam skinuti ovu haljinu i shvatila sam da se još uvijek mogu osjećati kao lutka Ken bez da radim štetne stvari.”

Previous articleManča: kod nas i u drugim zemljama, kako izbjeći neugodne situacije?
Next articleEuropska središnja banka razmatra pokretanje vlastite digitalne valute koja je elektronički ekvivalent gotovine: E-euro.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here