Home Mozaik Prespavao u erotskom hotelu s majkom: Otišao u sobu boli, ujutro je...

Prespavao u erotskom hotelu s majkom: Otišao u sobu boli, ujutro je samo htio u crkvu!

146
0
1264407 lucifer ls
1264407 lucifer ls

Svoje iskustvo opisao je na društvenim mrežama i izazvao veliku pozornost. Pokazao je kako izgleda hotel koji je namijenjen isključivo intimnim odnosima, stvarajući želju kod gostiju da satima, možda i danima ne izlaze iz sobe, ali i iskustvo u kojem je takvo okruženje dijelio sa svojom majkom.

“Jastuci s uzorkom tigra, tamni kreveti s baldahinom i teške zavjese, baršunasti zidovi postavljeni toliko daleko da priguše svaki vrisak, ovo je definitivno najseksi hotel u Škotskoj. Nadomak Kraljevske milje u Edinburghu, Crvena soba boli susreće Christiana Greya.

‘Zašto ne probati?’

Od trenutka kada uđete na skromna ulazna vrata hotela, dnevno svjetlo se potpuno gasi. Samo jedna stvar baš i ne pristaje toj sceni – moja 57-godišnja majka, s kojom sam te noći dijelio vrlo udoban krevet. Hotel je dobio izvrsne kritike zbog svog raskošnog uređenja, usluge i izvrsne lokacije – samo nekoliko minuta hoda od najboljih mjesta u Edinburghu.

‘Pa, zašto ne probati?’, pomislili smo. Ulaz nas je vodio kroz mali hotelski koktel bar s mračnim kutovima i primamljivim mjestima za ugodu. Mala recepcija bila je gotovo skrivena. Konobarica je dojurila do šanka poslužiti nas čašama prošeka, a onda nas je ljubazni mladić odveo do sobe. Imali smo osjećaj da smo zaljubljeni, a ne da smo majka i sin.

Drveni krevet ukrašen balonima i laticama ruže

Proveli su nas kroz zavjese, ogledala, stepenice i stigli smo do sobe 212. Da smo te noći napustili sobu, siguran sam da je ne bismo mogli ponovno pronaći. Srećom, ne morate ga ni napustiti. Napravljene su tako da ih ne želite ostaviti satima, mogu reći i danima. Rezervirali smo paket ‘Treat me Like I’m Famous’, za koji se inače odlučuju parovi, no ja sam većinu svog života vječno samac. Pomislio sam zašto bih zbog toga morao propustiti ovakvu zabavu?

U paketu je naš drveni krevet bio ukrašen zlatnim balonima i laticama ruže, a na njemu je stajao pladanj s bocom za led i čašama. TV je vješto skriven iza ogledala. Mama mi je rekla da se osjećala kao u nekoj špilji. Pokušavao sam ne zamišljati kakve su se drske ludorije događale u ovoj sobi, pogotovo kad sam gledao u ogledalo koje je bilo postavljeno u podnožju kreveta.

Mama se očajnički željela vratiti

Kucanje na vratima signaliziralo bi da je vrijeme za naše koktele u sobi. Bila je to još jedna prednost našeg raskošnog paketa i na koju sam se sigurno mogao lako naviknuti. Još jedna poslastica ovog paketa bila je košarica za doručak – pecivo, sok, mlijeko i kolačići, kao i činjenica da se možete odjaviti u podne. Rekli su mi da je to romantičan trenutak koji mnogi gosti vole rezervirati. Osjećao sam se kao u filmu ‘Pedeset nijansi sive’.

Mama se očajnički željela vratiti. Kad smo prošli kroz vrata hotela, svježi škotski povjetarac dočekao nas je poput neprijatelja. Imali smo osjećaj da ni sami ne znamo koliko smo dugo bili u tamnici za se**, pitali smo se je li sve to san ili nam se čini. Malo smo se odmaknuli od hotela i nakon pet minuta ugledali smo crkvu. ‘Trebamo li se kajati za svoje grijehe?’, upitao sam majku, na što se ona nasmijala”, rekao je mladić.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here