Home Najnovije Rakitić nakon novog lošeg izdanja Vatrenih podijelio znakovitu objavu. Što je htio...

Rakitić nakon novog lošeg izdanja Vatrenih podijelio znakovitu objavu. Što je htio poručiti?

308
0
maxresdefault 2024 03 09T121744.330
Ivan Rakitić

Ivan Rakitić je jedan od najznačajnijih igrača u povijesti hrvatskog nogometa, ostavivši neizbrisiv trag svojim izvedbama u dresu reprezentacije. Tijekom svoje karijere za Vatrene, Rakitić je odigrao 106 utakmica, postigao 15 golova i bio ključni igrač u osvajanju srebrne medalje na Svjetskom prvenstvu u Rusiji 2018. godine.

Rakitićev Doprinos Svjetskom Prvenstvu 2018.

Na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, Rakitić je pružio izvanredne partije, a mnogi ga smatraju ključnim igračem srebrne postave Zlatka Dalića. Iako je Luka Modrić bio izabran za najboljeg igrača turnira, mišljenje nekih stručnjaka i navijača bilo je da je upravo Rakitić bio glavna vedeta tima.

Njegova sposobnost da kontrolira igru iz sredine terena i izvanredna preciznost u ključnim trenucima, kao što su bila raspucavanja penala, bila je neprocjenjiva. Posebno se istaknuo u raspucavanjima kada su njegovi realizirani jedanaesterci odveli Hrvatsku u četvrtfinale i polufinale natjecanja.

Reakcija na Remi s Albanijom

Nakon nedavnog remija Hrvatske s Albanijom (2:2), Rakitić je podijelio znakovitu objavu na svom Instagram profilu, što je privuklo pažnju mnogih. Na Twitteru (X-u) korisnik je objavio njegovu sliku s natpisom na španjolskom jeziku:

“Najbolji nogometaš u povijesti Hrvatske.”

33979481
33979481

Ova objava dolazi u trenutku kada je hrvatski nogomet pod pritiskom zbog neuvjerljivih rezultata na Europskom prvenstvu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here