Home Mozaik Restoran naplatio 1,2 milijuna kuna računa

Restoran naplatio 1,2 milijuna kuna računa

246
0

Popularni chef Salt Bae, pravim imenom Nusret Gökçe, svakako još uvijek privlači određenu količinu kupaca u svoje mesne restorane, a računi koji bodu oči nisu rijedak prizor u njegovim restoranima.

S posjetiteljima koji uživaju u mesu obloženom 24-karatnim zlatom, postoji mnoštvo opcija na jelovniku koje koštaju pravo bogatstvo.

Uoči proteklog Grand Prix vikenda, grupa gostiju je dovela blagajnu do krajnjih granica, primivši račun u ukupnom iznosu od 615.065 (1212000 kn) AED, a samo PDV iznosi gotovo 30.000 AED.

Srećom, čini se da se radilo o slučaju velikih rasipnika koji su znali točno što ih čeka kada su ušli kroz vrata restorana, za razliku od prijašnjih priča u kojima je netko bio prilično šokiran primitkom računa.

Bio je to naporan tjedan za raskošne večere u Abu Dhabiju, s Lewisom Hamiltonom, popularnim vozačem Mercedesa AMG F1, objavio je sliku F1 trkača nakon večere u, čini se, poznatom azijskom restoranu u Abu Dhabiju, slaveći odlazak u mirovinu Sebastiana Vettela nakon ove sezone.

“Prešli smo dug put kao vozači i nastavljamo rasti kao muškarci. Unatoč svemu što se može dogoditi na stazi, svakim danom rastemo i postajemo bolji. Svi smo se okupili kako bismo proslavili život i Sebovu nevjerojatnu karijeru u F1 doista je noć koju nikada neću zaboraviti.”

Previous articleNezavisno istraživanje objavilo procjenu preminulih ruskih vojnika u Ukrajini
Next articleVrsaljko pred Kanadu: Gazi!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here